• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Toegevoegde waarde van een Interieur Professional, nuttige investering!

Door de afgelopen tijd zijn we steeds meer ons huis met andere ogen gaan bekijken en hierdoor zijn veel van ons begonnen met het veranderen van hun huis. Wensen die al lang op de plank lagen, worden eindelijk eens aangepakt.Vol enthousiasme begin je aan de klus. Lekker snuffelen door de winkels of browsen op het internet om het ideale interieur samen te stellen. Je komt een heel eind, maar er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet

meer ziet. Hoe vind je tussen al deze inspirerende plaatjes de juiste sfeer? En hoe kom je tot een concreet en goed plan voor jouw huis?

Wat is de toegevoegde waarde van hulp bij het maken van je interieur?
Een interieur maken dat uiteindelijk een eenheid vormt qua stijl, kleurkeuze en afwerking is niet makkelijk. De keuzemogelijkheden in de wereld van het interieur zijn echt enorm. Als je op zoek gaat naar een nieuw interieur loop je al snel tegen de vraag aan wat bij elkaar hoort en wat jouw persoonlijke smaak nou precies is. Er is zoveel heel erg leuk!

Een interieur professional kan je helpen om te kijken naar wat je precies verwacht van je interieur. Hoe gebruik je de ruimtes. Wie zijn de bewoners en wat verwachten zij van een huis. Vind jij het gezellig wanneer het netjes en opgeruimd is? Of vind je het lekker rommelig leuker? Hou je van landelijk of liever modern? Welke kleuren vind je mooi en zou je willen gaan gebruiken? Welke spullen wil je bewaren en hoe ga je die in het nieuwe interieur inpassen? Wat voor verlichting is er nodig?

Een interieur professional leidt je door het doolhof van deze wereld heen. Hij of zij helpt je om keuzes te maken die in eerste instantie niet zo voor de hand liggen. Denk aan kleur of vormgeving. Zij hebben de kennis en ervaring om met andere ogen naar je huis te kijken en de potentie ervan te zien. Ze denken aan details zoals verlichting en kastruimte.

Nuttige investering
Vaak geven klanten de opmerking dat ze blij zijn om na maanden zelf zoeken naar wat ze mooi vinden met de frustraties die daar bij horen, eindelijk iemand te hebben die ze helpt met het maken van keuzes en die knopen met ze doorhakt.

De kunst van een goede begeleiding door een interieur specialist is dat je als klant het gevoel hebt dat je jouw eigen huis aan het inrichten bent, dat er geluisterd wordt naar jouw wensen en dromen, en dat de volle potentie uit je huis wordt gehaald.

Het is een investering die je voor extra kosten, tijdverlies en ook frustraties kan behoeden, met als eindbestemming een mooi huis dat aanvoelt als jouw eigen thuis.

Wil je graag eens van gedachten wisselen? Leuk als je contact met mij opneemt! Dat kan via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-25350052.
Miriam

Kijk ook even op de website van MVA INTERIEURSTYLING EN ADVIES UIT BERGHEM, www.mvainterieurstyling.nl

MvAinterieurstylingenadviesfoto