• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Feestelijke heropening Van Mook, de echte bakker, in Berghem.

Op dinsdag 30 augustus opent Van Mook, de echte bakker, haar compleet vernieuwde bakkerijwinkel aan de Molenweg 3 in Berghem. Een feestelijke gebeurtenis die niet in stilte voorbij kan gaan. Daarom trakteert Van Mook, de echte bakker, tijdens een feestweek van 7 tot en met 10 september haar winkelbezoekers op allerlei lekkere voordeeltjes. Om een idee te geven? Wat te denken van een gevulde bigshopper met

lekkers of een slagroomsnitte met feestelijk prijsvoordeel?

Het is alweer 5 jaar geleden dat ambachtelijke bakker Michel van Mook en Karin van Oort besloten om in Berghem een bakkerijwinkel te starten. Een goede keuze, zo blijkt. Sterker nog, Michel en Karin zien volop kansen om hun kwaliteit als echte bakker, met een uitgebreid assortiment aan brood en broodspecialiteiten, gebak en koek, nog beter te presenteren. Daarom is de bakkerijwinkel aan de Molenweg flink onder handen genomen. “De lekkerste en mooiste brood- en gebakproducten verdienen ook een mooie presentatie”, vertelt Karin van Oort. “En juist omdat wij de kwaliteit van vers elke dag opnieuw benadrukken, hoort daar ook een moderne en actuele uitstraling bij”.

Michel en Karin hebben naast hun fraaie bakkerijwinkel in Berghem ook een bakkerijwinkel met bakkerij in Nistelrode. Het bakkerspaar is dus vooral ook ondernemer. “Ik voel me toch vooral bakker”, zo zegt Michel. “Ja, en ik vind het wel leuk als onze kwaliteitsproducten in de smaak vallen bij zoveel mogelijk mensen”, lacht Michel. “Samen met ons vakbekwame en gedreven team hebben we er volop plezier in om ons vakmanschap te laten zien in lekker en gevarieerd broodassortiment en gebak”, aldus Karin. “En, dat laten we natuurlijk ook zien met onze vernieuwde winkel in Berghem”