• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Nieuw in Berghem: Snel en lekker uit eten in sfeervolle ambiance!

'Het is zover! Vanaf vandaag zijn wij officieel geopend! Nieuwsgierig?! Hier alvast een kleine sneak peek of bekijk onze website maar eens'. Dat werd afgelopen maandag op de social media geplaatst. Berghem is dus een restaurant rijker, Restaria New York!. 'Onze plannen lagen er al vanaf maart 2020, alleen door corona hebben we het toen uitgesteld. In oktober 2021 hebben we het weer opgepakt, maar toen kwam weer

de lockdown in december. In afgelopen februari zijn we dan toch aan de slag gegaan', vertelt Carola van Erp eigenaar van Restaria New York. 'We zijn nog twee weken dicht geweest bij het eetgedeelte. Afhaal en bezorgen is gewoon doorgegaan. Uiteindelijk meer gedaan dan de bedoeling was. De bar eruit was een last minute beslissing', gaf ze aan.

 

Maar was het een grote verbouwing en wat is er veranderd? 'We hebben eigenlijk alles aangepakt. Onze werkruimte, de afhaal, het restaurant en de buitengevel. Daarnaast hebben we een ijscorner gecreëerd waarbij je je eigen toppingen en dippen kan kiezen. Ook diverse soorten vers fruit is verkrijgbaar en onze kaart is aangepast. We hebben voor-, hoofd- en nagerechten en we gaan binnenkort starten met een 3-gangen keuzemenu voor 17.95 euro. Je kunt dus nu snel en lekker uit eten in een sfeervolle ambiance!'. Het ziet er veelbelovend uit! Het restaria is het prachtig geworden, echt een aanwinst voor Berghem!

Restaria New York biedt een uitgebreide menukaart aan met daarop heerlijke gerechten voor zowel lunch als diner. Een echte aanrader zijn de Hereford burgers in maar liefst 8 varianten.

Ga maar eens kijken op de nieuwe website www.restarianewyork.nl en tot snel bij het nieuwe restaurant in Berghem!