• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghem Sport sluit succesvol seizoen af met receptie en jubileum damesvoetbal

Berghem Sport had een succesvol seizoen 2015-2016. Berghem Sport C1 was de eerste jeugdkampioen gevolgd door de B1,F11,E10,F9 en F3. Afgelopen weekend kon de Berghemse club de laatste kampioenen verwelkomen, vlaggenschap bij de jeugd Berghem Sport A1 en de E1. Welgeteld maar liefst 8 jeugdkampioenen! Bij de senioren werd Berghem Sport 5 de eerste kampioen na een overwinning in Herpen. Het hoogtepunt van dit seizoen was het kampioenschap voor Berghem Sport 1! Zij werden eerste

in de vierde klasse.

De selectie blijft voor volgend seizoen in tact. Alle spelers blijven of gaan nog een seizoen door, behalve Martijn Schoenmakers die naar SBV in Haren gaat. De "transferperiode" is nu weer aangebroken. De geruchten gaan rond dat de 33-jarige Donny van Herpen van hoofdklasser DESO misschien zijn carriere gaat afsluiten in zijn woonplaats Berghem, bij Berghem Sport. Mitch Gielis heeft er weer oren naar, na een seizoen FC Schadewijk, om weer terug te keren bij Berghem Sport. Hij brengt zijn vrije tijd namelijk vaak door in Berghem.

De begeleiding van Berghem Sport 1 is ook op orde. Het vertrek van trainer Gaby Kuijpers wordt ingevuld door de nieuwe trainer Dennis Kroes. Wiljan van Aalst wordt de nieuwe leider en Frank van Duijnhoven de nieuwe grensrechter.

Aankomend weekend sluit Berghem Sport het seizoen af. Zaterdag 21 mei om 17.00 uur is een receptie voor het kampioenschap van Berghem Sport 1. Aansluitend een feestavond voor vrijwilligers en sponsors van Berghem Sport. Zondag 22 mei staat een grote dag voor damesvoetbal Berghem Sport op het programma. De hele dag staat in teken van het jubileum, 40 jaar damesvoetbal Berghem Sport. Er is onder andere een 7 tegen 7 toernooi, een groots buffet, een loterij en natuurlijk een feestavond georganiseerd. Een mooie afsluiting van een succesvol seizoen! 

Meer info: www.berghemsport.nl