• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Geslaagde 'Meet and greet' Club van 100 en businessclub Berghem Sport

De Club van 100 Berghem Sport, de leden hebben meer dan 100 wedstrijden in het 1e van Berghem Sport gespeeld, heeft in samenwerking met de businessclub S.B.B.S Stichting Belangen Berghem Sport een leuke activiteit 'Meet and greet' georganiseerd in het sponsorhome van Berghem Sport. Op zondag 11 december stond namelijk de derby Berghem Sport tegen TOP Oss op de planning. Dat was een mooi moment om 'Meet and greet' te organiseren. Een 'meet and greet' is een activiteit waar men

in de gelegenheid wordt gesteld om kennis met elkaar te maken in een informele omgeving. In dit geval maken de leden van de club van 100 kennis met de sponsors van Berghem Sport.

Teun Brands van de businessclub had een inleidend woordje en vertelde over het wel en wee van de businessclub, de sponsorcommissie en Berghem Sport. Vervolgens nam Rini van Rodijnen van WIRO Reclame het woord. Hij was samen met HV Timmerwerken van Jos van Vught de wedstrijdsponsors. Zij vonden het belangrijk om meer 'reuring' in de club te krijgen middels o.a. het organiseren van deze middag. Naast de club van 100 werd ook het vlaggenschip van Berghem Sport uitgenodigd in het sponsorhome. Met een drankje en broodje was het goed vertoeven bij de businessclub. Natuurlijk gingen alle oud eerste elftalspelers kijken naar de derby Berghem Sport tegen TOP Oss. Helaas verloor het eerste en onterecht met 1-2.

Na de meeting werd er nog na geborreld in de kantine. Het was een geslaagde 'Meet and greet' bij Berghem Sport. Dank gaat uit naar HV Timmerwerken, Wiro Reklame en businessclub Berghem Sport voor de goed verzorgde middag!

Foto's Harold Mazen

{flickr set=72177720304385734}