• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Laatste dag voor inschrijven 12e Abrakadaver Voetbaltoernooi op 12 juni

Beste carnavalsvierders en voetbalfanaten, Dit jaar bestaat het Abrakadaver Voetbaltoernooi 12 jaar. Op Zondag 12 juni zullen we weer het jaarlijks terugkerend evenement organiseren in samenwerking met Supportersvereniging Berghem Sport en de muzikale omlijsting van DJ Smiley.  Vind je het leuk om deel te nemen aan een voetbaltoernooi samen met zes vrienden, buren , familieleden, leden van je carnavalsgroep of andere samenstellingen? Geef je dan op voor het Abrakadaver Voetbaltoernooi op zondag 12 juni aanvang 10.00 / 11.00 uur bij Berghem Sport. Een gezellig Bergs evenement.

De teams bestaan altijd uit zeven personen: zes spelers en één keeper met een minimale leeftijd van 15 jaar. Wisselspelers zijn toegestaan. Eén van de zeven spelers geeft zich bovendien op om te fluiten bij enkele andere wedstrijden. De persoon welke fluit kan gewoon mee voetballen met het eigen team. Wedstrijden spelen we altijd op een pupillenveld van de E en F jeugd. Het toernooi eindigt om 17.00 uur, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt en er nog gezellig nageborreld wordt tot 21.00 uur. Natuurlijk is er gelegenheid om jezelf om te kleden en te douchen.

Schrijf je voor 5 juni in per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfgeld van €20,- per team betaal je bij aanvang van het toernooi.

Groeten,
cv Abrakadaver


Inschrijving Abrakadaver Voetbaltoernooi 2016.

Naam Team:………………………………………………………………………………..

Kleur Shirt:………………………………………………………………………………....

Contactpersoon+ Adres:……………………………………………………………..

E-mailadres contactpersoon :……………………………………………………..

Scheidsrechter (verplicht invullen):…………………………………………….

Inleveren bij Danny van den Heuvel, Oosterdstraat 26, 5351 GV Berghem. Voor info bel: 0623318410.
Of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.