• mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bram Kappen schiet Berghem Sport naar de eerste periodetitel

Bram Kappen schiet Berghem Sport met drie doelpunten naar de periodetitel. Het duurde lang in de tamme eerste helft alvorens Bram Kappen de goal vond. Berghem Sport had maar een enkele kans en vlak voor rust, in een scrimmage, scoorde Bram van dichtbij zijn eerste doelpunt. In de tweede helft deed hij het weer en werd het 2-0. Berghem Sport speelde in de 2e helft een standje hoger en

dat was voor WEC te veel. Na ruim 75 minuten werd er binnen 5 minuten 3 keer gescoord. Jeffrey van Oss maakte er 3-0 van en een minuut later scoorde de mannen uit Wijbosch, met een eigen goal van Berghem Sport, er 3-1 van. Gelukkig was dat geen aansluitingtreffer, want twee minuten later met een voorzet van Jeffrey van Oss scoorde Bram Kappen zijn derde doelpunt. Invaller Jordi Verhagen maakte in de slotminuten nog fraai de 5-1 van. Met deze overwinning haalde Berghem Sport de eerste periode binnen en zijn nu zeker van de nacompetitie!