• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dartteam Berchplaets 1 wordt 3e van Nederland!

Afgelopen zaterdag was de nationale bekerfinaledag in de dartwereld. Over heel Nederland doen alle bullshooter-bonden mee, die dan bij elkaar komen. Er waren 4 poules in totaal, 1 met 3 teams waar wij (Berchplaets 1) in zaten, en 3 met 4 teams. Wij hebben hier beide wedstrijden dik gewonnen en werden eerste in de poule. Er gingen 2 teams door per poule. Dus stonden we laatste 8 hier troffen we een team uit Bergen op Zoom. Deze wedstrijd

wonnen wij met 11-1. 

Bij de laatste 4 moesten we tegen een team uit Hoorn. Dit was een van de kanshebbers om de beker te winnen. Deze wedstrijd ging gelijk op tot aan 6-6. Hierna werd het 10-6 achterstand. Maar we vochten terug en het werd 10-9. Uiteindelijk kregen we de kans om 10-10 te maken maar dit glipte ons helaas net door de vingers. Waardoor onze tegenstanders Wesley Harms, Jeffrey de Graaf, Erik Hol en Arjan Ravensbergen doorgingen naar de finale. Wij moesten nog spelen voor de 3e of 4e plaats.

Deze wedstrijd moesten wij tegen de zelfde tegenstander als in de poule. Dus we gingen de wedstrijd al makkelijk in. Deze keer wonnen wij de wedstrijd met 11-0. Dus wij zijn 3e van Nederland geworden met de bekercompetitie. Al met al een super geslaagde dag!

Bjorn Fransen met Brian van der Steen winnen koppel 501
Vrijdagavond begon eigenlijk het dart weekend met koppel 501. Bij koppel 501 gooide Bjorn Fransen met Brian van der Steen voor Berchplaets 1. Het was behoorlijk warm deze avond in een klein zaaltje met iets van 20 koppels. Ze wonnen alle wedstrijden aan de winnaarskant, dus stonden ze in de finale. Deze moesten ze tegen een eerdere tegenstander van de avond. De tegenstanders moesten 2x winnen om het toernooi op hun naam te schrijven en De Berchplaets hoefde maar 1x te winnen en dit deden ze ook. Bjorn Fransen met Brian van der Steen hadden het koppel toernooi 501 gewonnen!

Bjorn Fransen wint cricket en single 701!
Zondag begon het singeltoernooi. Eerst was het de cricket en hier kwam Bjorn Fransen tot aan de finale van uit de winnaarskant. Hij hoefde de finale nog maar 1x te winnen om dit toernooi op zijn naam te zetten. Degene die vanuit de verliezerskant kwam was Axel Goverde. Deze kom je weer tegen omdat het dubbel knock out is. Bjorn won deze partij met 3-1 en mocht zich dus de cricket koning noemen!

Later op de dag begon het singeltoernooi maar dan de 701. Hier kwam Bjorn in de halve finale tegen Erwin van Boxtel en deze pot won Bjorn met 3-0. Hierna kwam Bjorn Fransen in de finale Hein Jansen tegen. Deze won Bjorn met 3-0 dus stond nu rechtstreeks in de echte finale. Uiteindelijk was het weer Axel Goverde die Bjorn in de finale trof. Het was echt een killer pot op hoog niveau de ene 150 na de ander vloog je rond de oren. Het ging gelijk op en bij 2-2 werd er gebullt voor wie de laatste leg mocht beginnen. De bull werd gewonnen door Bjorn. Uiteindelijk na een prachtige wedstrijd mocht Bjorn Fransen hier ook de 1e plaats binnen slepen.

Nieuwe aanwinst dartteam Berchplaets 1
Berchplaets 1 heeft er tevens een nieuwe speler bij voor volgend seizoen en dat is Axel Goverde.

Dartteam Berchplaets 1

Bjorn Fransen houdt hier de beker vast!

dartteamberchplaets2015beker