• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Outsider' Club van 100 Berghem Sport wint schiettoernooi Winnetou

De Club van 100 Berghem Sport had op donderdag 23 november weer een mooie activiteit op de planning staan. Bij schietvereniging Winnetou in zalencentrum De Merx gingen ze schieten. De leden van de Club van 100 konden deze keer een introducee meenemen. En daar werd gretig gebruik van gemaakt. Winnetou liet iedereen proefschieten en daarna begon de wedstrijd. Alle deelnemers konden twee keer schieten. Het was een spannende wedstrijd met een miminale puntverschil. Na heel wat kogels was Marty Gutte de topschutter van

de Club van 100 met een puntenscore 155. Dat was niet verkeerd, er kon 200 punten gehaald worden. Hij liet achter zich Ivo Bloem met 154 punten en Marie van Dijk met 153 punten. Ze kregen van Winnetou een mooie beker als aandenken.

'Outsider' bij de Club van 100 Marty Gutte was blij met de grote beker. 'Dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een prijs win, ik laat meteen een bekerkast maken. Dan kan ik er iedere dag naar kijken', lachte hij. Op de vraag of hij in de selectie van Berghem Sport heeft gespeeld antwoordde hij; 'Geen enkele minuut en zelfs niet mee getraind'. Deze 'outsider' heeft wel een connectie met de selectie van Berghem Sport. Hij heeft natuurlijk de schoenen van zijn broer Heino gepoetst, toen hij in het 1e van Berghem Sport speelde.

De schutters van de Berghemse schietvereniging lieten nog eventjes zien hoe het moest. Mooie scores van boven 90 werden makkelijk gehaald. Het was weer een mooie activiteit voor de Club van 100 Berghem Sport. De dank gaat uit naar schietvereniging Winnetou, ze hadden het prima geregeld. Alle deelnemers waren heel enthousiast over deze prachtige avond!

Foto's Harold Mazen