• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bergse Oliwier Mazurkiewicz kampioen met een drievoudige overwinning op kartbaan Circuit Park Berghem

De laatste ronde van het kartkampioenschap "kart4fun", dat afgelopen weekend op het Circuitparkberghem plaatsvond, was van groot belang voor de elfjarige deelnemer die in zijn professionele gokart een snelheid van 110 km/u haalt. Hij keerde naar huis terug met twee trofeeën. Voor sommigen was het geluk, voor anderen was het pech: de competitie was te wijten aan het extreem regenachtige weer. Het waren de moeilijke weersomstandigheden, vooral in de finale, die de competitie moeilijk

maakten en de races zelf waren buitengewoon spectaculair. De snelste van de dag, Oliwier Mazurkiewicz, behaalde de bovenste trede van het podium.

De deelnemer won de kwalificaties, de halve finale en de finale, nam de leidende positie in de Minimax-klasse in en eindigde in 2023 op de eerste plaats in de kampioenstabel "kart4fun". Iedereen heeft keihard gevochten en eigenlijk had iedereen kans op een goed resultaat.Nu Oliwier zich aan het voorbereiden is op het volgende seizoen, zal het begin van volgend jaar heel intens worden. Ik hoop dat alles goed zal verlopen. Ik wil me goed voorbereiden op het volgende seizoen van de NK Rotax max challenge, kart4fun, kartclub venray,Nxt.

Mijn tempo is erg goed en we zijn klaar voor de volgende fase van mijn carrière om ons beste te laten zien. Het doel zal zijn om te winnen en ons voor te bereiden op de overstap naar een hogere klasse. Maar daarover volgend jaar meer.

Als u bekend bent met de kartsport en graag wilt dat uw bedrijf aanwezig is bij kartwedstrijden en via sponsoring op sociale media publiceert. Neem contact met ons op via Marcin Mazurkiewicz Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto's van Michael Melis kartphoto.com