• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

SeniorenGym; doe mee met een GRATIS proefles!

In dorpshuis De Berchplaets in Berghem kun je ook actief bezig zijn met SeniorenGym! Lekker sporten en mooi actief bezig te zijn in een gezellige groep. Wat wil je nog meer? Per les worden diverse oefeningen gegeven met op de achtergrond zachte 'muziek' met een lage 'bitsnelheid'. Door het bewegen ervaar je een stukje cardiotraining zowel als hersentraining. En je mag een keer meedoen met een GRATIS proefles!

Gyminstructrice Carla Loderus geeft iedere week hier lessen. De nadruk in deze lessen ligt om de motoriek en mobiliteit in stand houden. Op deze manier wordt de spierkracht verbeterd en de flexibiliteit behouden. 'De oefeningen worden op een gezellige en eenvoudige manier gegeven met een stoel als hulpmiddel. Iedereen kan mee doen!', vertel Carla. 'En we gebruiken ook gewichtjes en weerstandbanden als de coronatijd voorbij. De 1,5 meter moeten we in acht nemen', vult ze aan. Ze heeft al meer dan 20 jaar ervaring als gyminstructrice en heeft bij verschillende sportscholen gewerkt waaronder in Berghem.

seniorengymcarla

Iedere dinsdag wordt er van 9.00 tot 10.00uur SeniorenGym 50+ gegeven in dorpshuis De Berchplaets. Carla wil graag de groep vergroten met in de toekomst de groep te scheiden tussen 50+-groep en de senioren-groep. 'Het is echt laagdrempelig om met SeniorenGijm te beginnen. En ook voordeel is om met een klantvriendelijke bedrag te sporten. Het doel is om plezier te hebben in bewegen!', gaf ze enthousiast aan. 'En er worden geen inschrijvingskosten berekend en per maand is het opzegbaar!'

berchplaetsseniorengymoefeningen

Dat het een gezellige groep is, is na de les wel te zien. Een bakje koffie of  een drankje gaat er wel in bij de 'fanatieke' sporters! Ze kletsen na iedere les verder na, aan de grote tafel in het dorpshuis De Berchplaets.

Hebt u interesse of vragen? Neem dan contact op met Carla Loderus op 06.10824378 of locatiemanager van de Berchplaets Maria v.d. Heijden op 06.12193121

En kom een keer kijken en doe mee met een GRATIS proefles! Doen he???

Foto's Harold Mazen