• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Kies voor een goedkope en duurzame energieleverancier via Energiecoöperatie Oss

energieossDe Energiecoöperatie Oss biedt de mogelijkheid om via een onafhankelijke dienst een vergelijking tussen energieleveranciers te maken. Hieruit volgt een advies op basis waarvan u eenvoudig kunt overstappen naar de voor u voordeligste duurzame energieleverancier. Deze dienst is ook bestemd voor Berghem!

 

Situatie
Grote energieleveranciers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Om die aan te trekken bieden ze vaak aantrekkelijke instapvoorwaarden met extra kortingen voor het eerste jaar.

Als je als klant langere tijd bij dezelfde maatschappij blijft rol je bijna ‘vanzelf’ in een hoger tarief. In de praktijk blijkt dat 70% van de klanten weinig of geen aandacht schenken aan deze sluipende prijsverhogingen. De energieleveranciers hebben daar het voordeel van.

Hoe werkt het
De EnergiecoöperatieOss biedt u de mogelijkheid aan om snel na te gaan of overstappen voor u interessant kan zijn. U gaat hiervoor naar onze website toe en vult de Overstapservice in (op een externe website). Dit gaat heel eenvoudig door enkele gegevens, zoals postcode, energieverbruik (gas en elektra), type meter en huidige energieleverancier in te vullen. U kan hiervoor uw afrekening van afgelopen jaar gebruiken. Na invullen volgt vervolgens een onafhankelijk en vrijblijvend advies welke energieleverancier voor u op dit moment het meest voordelig is. Het meeste voordeel heeft u als u dit jaarlijks herhaalt.

Voor wie
Iedereen kan gebruik maken van de Overstapservice van de Energiecoöperatie Oss. Zowel leden als niet-leden van de Energiecoöperatie.
We willen graag stimuleren dat u kiest voor een duurzame en goedkope energieleverancier. Daarom geven we u korting op ons lidmaatschap als u gebruik maakt van de Overstapservice op onze website. Deze korting bedraagt € 5. Omdat we u willen stimuleren jaarlijks gebruik te maken van de Overstapservice, wordt deze korting elk jaar dat u gebruik maakt van de Overstapservice verrekend met ons lidmaatschap, zowel voor nieuwe als bestaande leden.

Wordt lid!
Wilt u ook graag lokaal aan de slag met energiebesparing of het lokaal opwekken van duurzame energie? Wordt dan lid van de Energiecoöperatie Oss! Uw lidmaatschap kost u maar € 20 per jaar. In 2014 kunt u zelfs voor € 10 al lid worden. En indien u in 2014 ook nog eens gebruik maakt van de Overstapservice, krijgt u maar liefst de helft korting. Hiervoor stuurt u de bevestigingsmail die u van de overstapservice krijgt naar ons door. Leden graag uw lidnummer vermelden. Niet-leden graag uw NAW-gegevens doorgeven of aanmelden via website en dit melden bij het doorsturen van de overstap bevestigingsmail.

Meer informatie
Gebruik maken van de Overstapservice? Maak hier gebruik van via: www.energiecooperatieoss.nl/overstap-service. Lid worden van Energiecoöperatie Oss? Of gewoon op zoek naar meer informatie? Bezoek onze website www.energiecooperatieoss.nl, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel met 06-26373669 of volg ons via Twitter@energiecooposs of Facebookenergiecooposs.