• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Geweldige zeer complete caravan te koop!!

caravanmegens01Over een tijdje staat de vakantie weer voor de deur en veel mensen gaan op vakantie naar het buitenland of blijven in Nederland. Voor kampeerders is er nu een mooie kans en koop dan deze fantastische caravan met vele mogelijkheden!

4 persoon carvan type tec travelking 420DB, bouwjaar 2008 en eerste eigenaar. Eind 2008 gekocht, maar 5x mee gekampeerd en niet in gerookt en weinig binnen gekookt. In 2009 klimaco dak airco laten plaatsen!

 

Indeling en voorzieningen: voorin vast bed,ringverwarming, hordeur, voortentlamp, dubbeltraps opstap/kruk,anti slinger koppeling met alko slot,
fietsendrager op dissel,opklapbaar en voor 2 fietsen, in 2011 nieuwe merkbanden gemonteerd, reservewiel in disselbak, gasfles, electra aansluitkabels 1x c.a 10mtr en 1 x c.a 20 mtr lang voortent (met gordijnen) met luifel met zijwanden(uitneembaar) van het merk starkamp (zie foto`s bijlage) en een tapijt voor de tent en in de luifel.

Leeg gewicht: 950 kg,maximum gewicht: 1350KG is 400kg laadvermogen (kan zo terug gekeurd worden).
Caravan staat nog in de stalling (mag tot zomer vakantie blijven staan).

We verkopen de caravan om dat we stoppen met kamperen. De caravan is altijd dealer onderhouden (bonnen/raporten zijn er bij). Altijd overdekt gestald geweest en is een zeer nette complete caravan.

Diverse kampeerspullen (borden-bestek-potten-pannen-kast-oven-wasrek-skottelbraai-auto opzet spiegels) in overleg over te nemen. Je kan er zo mee op vakantie, helemaal compleet uitgerust.

Nette, eerlijke caravan en elke keuring is toegestaan (kosten voor u!) en hiermee kan je jaren voor uit!

Hieronder de link naar marktplaats:

carvan type tec travelking 420DB + Foto's!

Interesse : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via marktplaats.nl

Fam. Megens

caravanmegens03

caravanmegens02