• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

DC Beatyes zoekt nieuwe enthousiaste minioren, iets voor jou?

Hebben jullie ze zien optreden? Op de Jeugdpronkzitting van Stichting Carnaval Berghem, op het eigen danstoernooi of tijdens de Boerenbruiloft dinsdag met carnaval. Onze jongste trots. Na de carnaval starten de minioren van onze dansclub met een nieuwe gardedans. Een mooi moment voor kinderen tussen 5 en 8 jaar om lid te worden van onze dansclub. Heb je interesse?

Kom dan maandagavond 6 en/of 13 maart tussen 17.45 en 19.00 uur eens kijken bij een training in De Berchplaets. Of doe direct mee. Wij zouden het erg leuk vinden.

Binnen de garde- en showdanssport -en ook bij Dansclub BeatYes- is het mogelijk in vier leeftijdscategorieën te dansen. Miniorenklasse 5 t/m 8 jaar, juniorenklasse 9 t/m 11 jaar, jeugdklasse 12 t/m 15 jaar en hoofdklasse vanaf 16 jaar.
Dansclub BeatYes is altijd op zoek naar nieuwe leden. Dus ben je ouder dan 8 jaar en vind jij dansen ook leuk en het wedstrijdelement van toernooien spannend, dan ben je eveneens van harte welkom om naar een van onze trainingen in De Berchplaets te komen kijken op maandag of woensdag. Maar omdat het wedstrijdseizoen loopt van eind november t/m begin mei, starten wij met de oudere leeftijdscategorieën met de nieuwe dansen medio mei.

In april zullen kijklessen worden georganiseerd. Meer informatie over deze kijklessen en de trainingen vind je binnenkort op onze website www.beatyes.jimdo.com. Naast het dansen worden binnen Dansclub BeatYes ook nog andere activiteiten georganiseerd. Onder andere een trainingsweekend, Sinterklaas surprise-avond en barbecue.

Voor meer informatie, vragen of aanmelden kunt u contact opnemen met Hennie Vos via
telefoonnummer (0412) 401393 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..