• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vandaag start Fiedelandijn de cursus "Talent Factory Peuters"

Vandaag start Fiedelandijn de cursus "Talent Factory Peuters". De Talent Factory Peuters is een cursus voor de allerkleinste, vanaf 2 tot 4 jaar, waar zij kennis gaan maken met zang, dans, beweging, muziek en toneel. Daarbij komen veel dagelijkse zaken aan bod, de feestdagen, seizoenen, een stukje creativiteit, zelfvertrouwen én natuurlijk heel veel plezier!

Kinderen van de Schaepskooi, maar ook kinderen die niet verblijven op De Schaepskooi, zijn van harte welkom. Wel is het van belang om te weten dat de cursus voor de peuters is, ouders zijn er dus niet bij aanwezig. Wél is er altijd een leidster van De Schaepskooi aanwezig, tezamen met twee juffen van de Talent Factory.

Talent Factory is een concept dat tot stand is gekomen door een samenwerking van Fiedelandijn en Dansstudio Pas de Chat. Door jaren ervaring met het organiseren van kinderactiviteiten, lessen en cursussen is Fiedelandijn nu dit unieke concept gestart. Ze kunnen met trots zeggen, het is een succes!

Het lesgeld bedraagt € 75 euro voor de gehele cursus (17 lessen).

Data: 23 februari, 1, 8, 15, 22, 29 maart, 5, 12, 19 april, 10, 17, 24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni.

Fiedelandijn biedt de cursus aan op twee locaties, te weten:

Locatie Piekenhoef 2, te Berghem. Van 11.00-11.45 uur. Kinderen van Piekenhoef 1 en 2 kunnen daar naar toe gebracht worden.
Locatie Kersenlaan, te Oss. Van 9.30-10.15 uur. Kinderen van de Kersenlaan worden hiernaar toe begeleid.

In Berghem zijn nog twee plaatsjes vrij! Meer info of aanmelden kan nog via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.fiedelandijn.nl

fiedelandijnlogo