• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Voor alle kids in Berghem, een prachtige Kerst-lampionnenoptocht is aanstaande

Voor zaterdag 21 december stond er een mooie lampionnenoptocht op de planning voor alle kinderen uit Berghem en omgeving. Helaas heeft de organisatie te weinig aanmeldingen binnengekregen om dit door te laten gaan. De organisatie heeft dus de keuze gemaakt om het dit jaar NIET door te laten gaan en het AF TE LASSEN!!!
Volgend jaar proberen ze het natuurlijk weer opnieuw!

Zie het al voor je? Een lange stoet met kindjes en lichtjes die "oh dennenboom" meezingen, even bijtanken met een bekertje ranja en een kerstkransje en vervolgens de route vervolgens naar de Gaffel waar nog wat lekker staat te wachten! Dat zien Jessica en Anja wel zitten. Ze hebben dit jaar al een prachtige en geslaagde halloweentocht georganiseerd in de Piekenhoef. Ze hebben de smaak nu goed te pakken en houden er van om iets

leuks te organiseren voor de kinderen in Berghem. Er staat voor 21 december een kerst-lampionnenoptocht gepland! Deze keer is het voor alle leeftijden, maar minderjarige onder begeleiding. Kinderen en begeleiding mogen verkleed komen in een kerstthema. Lampion met een lichtje is heel leuk natuurlijk. Doen jullie mee???

Verzamelen 19.00uur op het kerkplein bij de Sint Willibrorduskerk.

Route:
Burgemeester van erpstraat,
Veldstraat,
Parlevlietstraat,
Nelissenstraat,
Wilhelminasingel,
Dokter baptiststraat,
Molenweg,
Pater v/d elsenstraat,
Dr ariensstraat,
Martin luther king straat,
Pachthoeve,
Haargetouw,
Wisboom,
Pachthoeve,
eindpunt de Gaffel.

De tocht staat gepland op zaterdag 21 december, aanvang is om 19.00uur. Aanmelden graag voor 17 december telefonisch of via een appje bij Anja Van Den Heuvel-van de Pol 06.34774077 en Jessica Jansen 06.11440733. Er zijn geen kosten aan verbonden!