• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Laatste keer 'in het kerstzonnetje bij Mooi Berghem', Willy van den Oever!

De laatste keer van 'in het kerstzonnetje bij Mooi Berghem' in 2020 is voor Willy van den Oever. In een jaar waarin alles anders is dan anders hebben we toch geprobeerd om onze jarenlange traditie van kerstzonnetjes in stand te houden en dus gingen we ook dit jaar een rondje langs enkele voorgedragen berghemnaren. Een klein moment van aandacht en dankbaarheid, uit naam van

familie, vrienden of kennissen, en namens stichting mooiberghem op veilige afstand bij de voordeur aangeboden.

Het is al donker en het miezert zachtjes als we bij Willy aanbellen, onze mondkapjes verhullen onze normaal zo brede glimach, maar gelukkig maakt hij toch snel de voordeur open.We hoeven ons niet voor te stellen. Willy kent bijna iedereen, en bijna iedereen kent Willy. DE supervrijwilliger van Berghem Sport is wel blij verrast door ons bezoek.

Adri en Ankie van de Wetering hebben hem opgegeven voor een welverdiend kerstzonnetje. Een paar weken geleden heeft Willy corona gehad en heeft hij in een verzorgingshuis in Heeswijk Dinther moeten herstellen. Alleen zijn zoon Jos mocht op bezoek, en gelukkig is Willy momenteel weer thuis aan het herstellen.

Een paar jaar geleden is zijn vrouw Jopie overleden en het afgelopen jaar kon Willy ook al niet veel naar Berghem Sport vanwege de coronapandemie. Deze super vrijwilliger van Berghem Sport ging altijd al oud papier mee ophalen en heeft nu voor het eerst in 15 jaar tijd deze activiteit 2x moeten overslaan. Te hopen is dat volgend jaar alles weer normaal is en dat Willy dit weer kan oppakken.

Willy, bij deze wensen wij je ook namens Mooi Berghem fijne feestdagen, en heel veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar en dat we je maar snel weer op het sportpark mogen zien.

'In het kerstzonnetje' was dit jaar anders. Mooi Berghem kon alleen maar 'coronaproof' een kort praatje maken aan de deur. Te hopen is dat in 2021 alles weer normaal wordt en dat Mooi Berghem dan gezellig een bakje koffie kan nemen en een praatje maken bij de mensen voor 'in het kerstzonnetje'. Dat is veel leuker!