• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

In het kerstzonnetje bij Mooi Berghem, Mia en Marinus Damen!

In een jaar waarin alles anders is dan anders hebben we toch geprobeerd om onze jarenlange traditie van kerstzonnetjes in stand te houden en dus gingen we ook dit jaar een rondje langs enkele voorgedragen berghemnaren. Een klein moment van aandacht en dankbaarheid, uit naam van familie, vrienden of kennissen, en namens stichting mooiberghem op veilige afstand bij de voordeur aangeboden.

Vanuit Bonaire, ja zelfs vanuit het tropische eiland wordt naar Mooi Berghem gekeken, kregen we een verzoek om de ouders van Ingrid Havermans in het zonnetje te zetten. Afgelopen anderhalf jaar heeft zijn hen intensief mogen ondersteunen, omdat haar vader Alzheimer heeft. Daardoor konden ze samen thuis blijven wonen. Ze hebben het zwaar, haar moeder is afgelopen jaar ook twee keer vervelend gevallen...1x schouder uit de kom, 1x ribben zwaar gekneusd. Daarnaast is haar 10 jaar jongere zus 3 maanden geleden overleden. Een groot verlies.

De begeleiding van haar ouders is nu overgenomen door officiële professionals. En Ingrid is voor een paar maanden naar Bonaire, waar haar jongste dochter woont. Grotere veranderingen dus, en dan momenteel ook helaas niet veel contact, omdat haar ouders niet met een mobieltje overweg kunnen. Af en toe mailen ze. Een giga verschil met de periode waarbij zij 4 dagen per week bij haar ouders was. In April van 2021 komt ze weer terug. Dus nu met de feestdagen in t bijzonder is er uiteraard een groot gemis.

Dus toen ze ons bericht las dacht ze...een mooie gelegenheid om mijn ouders in t zonnetje te zetten en zo hen te kunnen laten merken dat ik supertrots op ze ben!

 

Bij deze wensen wij ook Mia en Marinus namens Mooi Berghem fijne feestdagen, en heel veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar