• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

In het kerstzonnetje, Yvonne Muskens

In een jaar waarin alles anders is dan anders hebben we toch geprobeerd om onze jarenlange traditie van kerstzonnetjes in stand te houden en dus gingen we ook dit jaar een rondje langs enkele voorgedragen Berghemnaren. Een klein moment van aandacht en dankbaarheid, uit naam van familie, vrienden of kennissen, en namens stichting Mooi Berghem op veilige afstand bij de voordeur aangeboden.

Onder het motto, alle begin is moeizaam starten we dit jaar in de Laanderhof. Omdat we op ons briefje het huisnummer niet helemaal correct kunnen lezen vereist het nog wat speurwerk in de Laanderhof met haar vele zijweggetjes. Maar uiteindelijk zijn we op het juiste adres aangekomen en bellen we aan voor het eerste kerstzonnetje van dit jaar.

Yvonne Muskens is opgegeven door Ingrid Havermans, omdat zij voor heel veel mensen in Berghem een echte steun is. Yvonne is onder andere de grote motor achter de Berghse tafel. Daarnaast is zij ook 1 van de begeleidsters van het Rouwcafé. Veel vrije tijd heeft ze niet, want ze staat altijd voor andere klaar. En ze maakt ook mooie gedichtjes.

Yvonne is zeer blij verrast als we haar vertellen van wie dit kerstzonnetje afkomstig is. Vol ongeloof neemt ze ons kerststuk en kersttol aan, terwijl we haar uitleggen dat we een kort bezoekverslag op onze website plaatsen. Helaas is ze door een zeer ongelukkige val op haar schouder nu met haar linkerarm belemmert in bewegen, maar probeert ze er rond de komende feestdagen toch het beste van te maken.

Yvonne, bij deze wensen wij je ook namens Mooi Berghem en de mensen die op je steun konden rekenen hele fijne feestdagen, en heel veel geluk en gezondheid voor het nieuwe jaar.