• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Laatste sessie 'Bergse liefde'-serenades met duo Rik en Fèr!

Er waren bij Mooi Berghem nog aanmeldingen binnengekomen voor de 'All you need is Bergse liefde'-senerade na de succesvolle reeks van afgelopen tijd. Eigenlijk waren de serenades al afgelopen, maar het team wilde ook de laatste aanmeldingen tegemoet komen en besloot toch nog voor de laatste keer de mooie seranades te brengen. Het duo Rik en Fèr van Schaijk ging vrijdagmiddag voor 4e sessie op pad.

De toertocht ging nu naar Broer en Corrie van Dreumel, mevrouw Kleinhof, mevrouw van Schaijk, mevrouw v.d. Wouw, Koos v.d. Wijst, Geert en Antoinette van Berkom en tot slot bij meneer Soerland. Bij familie van Berkom was niemand thuis. Ze hebben te horen gekregen dat ze na tijdje weer op bezoek mochten naar Geert die in het ziekenhuis lag. Speciaal voor hun werd toch een serenade voor het huis gebracht!

Natuurlijk werd er weer goed opgelet naar de 1,5 meter afstand! Er werd aangebeld, afstand genomen en verteld waarom deze mensen voor de deur stonden. Toen begon de serenade pas. Ook de roos (natuurlijk van Maike Bloemen & Wonen) en de brief werden voor de deur neergelegd om riscico's te vermijden.Over Maike Bloemen & Wonen gesproken, Maike werd ook nog in het zonnetje gezet met ook een prachtige seranade voor de goede samenwerking. Met haar mooie rode rozen waren de serenades compleet!

Het was weer een schitterende dag! Het team, duo Rik en Fèr, vader Dave, Joris Brukx en Harold Mazen, kan terugkijken op een zeer geslaagde actie met lachende, verrassende en vrolijke gezichten. En de actie had zelfs aandacht genoeg met regionale en landeliijke belangstelling. Ze hebben er goed aan gedaan....

De laatste foto's...

{flickr set=72157713930346276}