• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

'Bergse Liefde'-serenade is fantastisch ontvangen, applaus voor dit prachtige initiatief!

De 'All you need is Bergse liefde'-senerade is gisteren fantastisch ontvangen. Vrijdagavond startte de toertocht door Berghem om de vele aanmeldingen voor de ouderen in het zonnetje te zetten. Het begon boven het Kruidvat alwaar het welbekende Bergs duo Rik en Fèr van Schaijk mevrouw Mazen een speciaal momentje gaf. Het was een echt serenade. Mevrouw Mazen stond bovenop het balkon te genieten

van de mooie muziek, want het duo Rik en Fèr deden het geweldig! Toen de serenade af was gelopen, ging er romantisch een rode roos, van Maike Bloemen & Wonen, in een emmer naar boven. Wat was dat niet mooi en toepasselijk!

Joris Brukx, duo Rik en Fèr en vader Dave en Harold Mazen van Mooi Berghem gingen vlug naar het volgend adres van meneer v.d. Wiel. Meneer v.d. Wiel werd ook, met een andere liedje, in het zonnetje gezet. De toertocht ging vervolgens naar mevrouw van Oorsouw-Hoeks, mevrouw Boeijen en mevrouw Megens. Als toegift gaven Rik en Fèr Jose en Piet en Truus van Schaijk hun speciaal momentje!

In deze corona-tijd werd er wel goed opgelet naar de 1,5 meter afstand! Er werd aangebeld, afstand genomen en verteld waarom deze mensen voor de deur stonden. Toen begon de serenade, op afstand, pas. Ook de roos en de brief werden voor de deur neergelegd om riscico's te vermijden.

De 'Bergse Liefde'-serenade is fantastisch ontvangen. Er was overal applaus voor het mooie optreden en voor dit prachtige initiatief! Sterker nog, een postbezorger zag dit gebeuren. Hij stopte, luisterde, maakte wat foto's en gaf spontaan een gift aan het duo. Geweldig toch!

Brief die bij de roos zat:

Beste bewoner,
,
U bent zojuist liefdevol toegezongen met de 'All you need is Bergse liefde'-serenade. De nieuws-site Mooi Berghem heeft onlangs onderstaande oproep geplaatst. U bent hier voor aangemeld door een familielid, vriend of een vriendin of een bekende.

We zijn in een gekke tijd beland en gelukkig ontstaan er om ons heen al heel veel mooie initiatieven om mensen die het verdienen of nodig hebben extra in het zonnetje te zetten. Mooi Berghem en Joris Brukx 'Doker Love' willen daar ook een steentje aan bijdragen. Daarom gaan wij een 'all you need is Bergse liefde'-serenade in het leven roepen voor Bergse ouderen!

'Dokter Love' en inmiddels het welbekende Bergs duo Rik en Fèr van Schaijk doen hun uiterste best om degene een speciaal momentje te geven, voor eigen voordeur of raam! Wel met gepaste afstand natuurlijk!

Aan de deur stonden zojuist Joris Brukx, het duo Rik en Fèr van Schaijk en Harold Mazen van Mooi Berghem. Op www.mooiberghem.nl komt z.s.m. een artikel te staan met foto’s en filmpjes. Dan kunt u nog een keer nagenieten!

We hopen dat u een speciaal momentje heeft gehad!

Hier een impressie van alle bezoekjes. Binnenkort volgen ook nog mooie filmpjes en nog veel meer bezoekjes...