• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dorpsraad Berghem werkt aan verfrissende website en heeft nieuwe emailadres!

In april van dit jaar is dorpsraad Berghem in bezit gekomen van de domeinnaam www.dorpsraadberghem.nl. Stichting Global Village Berghem heeft de domeinnaam en website jaren beheert en werkte graag mee aan de overdracht van de domeinnaam. Inmiddels is de website www.dorpsraadberghem.nl ook in eigen beheer van de dorpsraad. Zij hebben besloten om de toekomst goed in te gaan met een nieuwe en verfrissende website die in een geavanceerd systeem

is gebouwd. Het design bureau heeft een prachtige template gebruikt met de nieuwste technieken. Zo blijft de website gewaarborgd voor de toekomst!

Op deze nieuwe website, wordt in de tweede helft van november gepresenteerd, staan natuurlijk de bekende items zoals de vergaderdata, verslagen, dorpsraadleden, links en subsidieaanvragen. Dit is allemaal in een nieuw jasje gestoken. De kopfoto's zijn anders en hebben meestal betrekking op de projecten waar de dorpsraad mee bezig is/was. De bouwers van de website zijn nog druk bezig om alles goed ingevuld te krijgen.

Dorpsraad Berghem laat komende tijd zien welke nieuwe items op www.dorpsraadberghem.nl komen te staan. Ben je nieuwsgierig geworden? Houdt dan www.dorpsraadberghem.nl en facebook/dorpsraadberghem in de gaten!

websiteprintscreen9nov2023

Nieuw emailadres voor Dorpsraad Berghem

Dorpsraad Berghem werkt aan een nieuwe en verfrissende website. De nieuwe website wordt de tweede helft van november gepresenteerd. De dorpsraad ruilt ook het emailadres in, want het emailadres is gekoppeld aan de domeinnaam, dorpsraadberghem.nl. Dorpsraad Berghem is nu te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het oude emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vervalt per direct. Heb jij het oude emailadres opgeslagen? Vervang deze zo spoedig mogelijk!

Alle 7 dorpsraadleden krijgen de mailtjes binnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast heeft iedere dorpsraadlid een eigen emailadres. Zo kunnen zij een mailtje sturen vanuit de omgeving van de dorpsraad en niet meer via hun eigen emailadres.

De emailadressen zijn:

Harmens Snoeijs, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fanny van den Heuvel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Petra Manders, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tiny Mulders, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Harold Mazen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Roger Strik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruud Hoefnagels, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt de dorpsraadleden bereiken met specifieke vragen via bovenstaande emailadressen.