• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Denk mee over bosaanplant Bergse Bos, bijeenkomst op 12 oktober!

De gemeente Oss is in overleg met de Dorpsraad en belanghebbenden een plan aan het uitwerken om het gebied de Spaander Straatse Akkers bos aan te planten. Dit is één van de plekken waar vanuit het initiatief ‘Bos van Oss’ wordt bijgedragen aan de ambitie om 20 hectare bos aan te planten tot 2026. Voor dit project is draagvlak vanuit de omgeving erg belangrijk. Daarom wordt

er nauw samengewerkt met de dorpsraad zodat iedereen die dat wil kan meedenken.

Bewoners, gebruikers en andere belangstellenden zijn al eerder geïnformeerd in openbare bijeenkomsten. Op 26 september werd er een wandeling gehouden voor belangstellenden die aan de hand van drie ‘denkrichtingen’ hun inbreng konden geven.

Op 12 oktober is de volgende bijeenkomst. Dan zal Esther Kruit (Landschapsarchitect) haar eerste ontwerp toelichten die is gemaakt aan de hand van de drie varianten en de ideeën die zijn opgedaan tijdens de wandeling. Er is dan ook ruimte om over de plannen in gesprek te gaan.

Omwonenden, belangstellenen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn op:

Op 12 oktober 16.00 uur – Padelcentrum Berghem, Osseweg 38A – 5351AE Berghem. Aanmelden niet nodig!

Met het plan dat gemaakt wordt willen we zo snel mogelijk aan de slag om delen van het gebied aan te planten. We denken dat het een gefaseerde aanleg zal gaan worden waarbij wordt begonnen op de gemeentelijke gronden. Met het plan willen we ook weer kijken of we de delen die nog geen eigendom zijn kunnen gaan aankopen.

Mocht u vragen vooraf hebben kunt u contact opnemen met de gemeentelijke contactpersoon Tjeerd van Tol (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-295684525).