• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dorpsraad Berghem maakt nieuwe vergaderlocatie bekend, in cafe d'n Dort! UPDATE= 1-aprilgrap!

Mooi Berghem plaatste vandaag onderstaande artikel over dat Dorpsraad Berghem een nieuwe vergaderlocatie had gevonden bij café d'n Dort. Maar dit is een 1-aprilgrap! De vergaderingen van de dorpsraad horen natuurlijk thuis

in het dorpshuis, in dit geval in De Berchplaets. En in café d'n Dort kan geen openbare vergadering gehouden worden tussen het biljart en de bar. 

Het artikel is goed bekeken en sommige mensen geloofde het echt! En er waren mooie reacties binnengekomen. Dus met andere woorden, het was een geslaagde 1-aprilgrap! 

Schrijf maar alvast in je agenda: De volgende openbare vergadering van dorpsraad Berghem is op 19 april. Natuurlijk in de Berchplaets!!! 

Het bericht:

De nieuwe dorpsraad Berghem is voor de vierjaarlijkse periode van 2022-2026 bekend. Vorige week werden bij de openbare vergadering van dorpsraad Berghem de nieuwe leden bekend gemaakt. De dorpsraad gaat vandaag officieel aan de slag. Maar ze hebben het eerste intern overleg al gehad. En nieuwe mensen betekenen nieuwe wetten. Ze willen een andere elan geven aan de vergaderingen. Dat houdt ook in een andere wijze van vergaderen en op een andere locatie. Dorpsraad Berghem vergadert aljaren in het dorpshuis. De opkomst bij de openbare vergadering neemt wat af en de nieuwe dorpsraad wil daar verandering in brengen.

Ze gaan daarom verhuizen naar het knusse cafe herberg d'n Dort. Hier kan de dorpsraad intern vergaderen. 'Private Meeting' met 7 personen in het nieuwe proeflokaal van d'n Dort "de Jachtkamer". Die ruimte is zeer geschikt voor een select gezelschap tot 10 personen. En een extra voordeel is, dat d'n Dort bekend staat om de lekkere hapjesplank, echte bitterballen en natuurlijk de eigen wijn en het speciale bier! Dat komt altijd van pas bij een 'Private Meeting'!

Buiten het intern overleg organiseert de dorpsraad ook openbare vergaderingen. Bij de openbare vergadering wil de dorpsraad heel het cafe er in betrekken, want bij de openbare vergadering is er meer ruimte nodig voor de belangstellenden. In het gezellige cafe kan de saamhorigheid en betrokkenheid van de bewoners voor Dorpsraad Berghem bevorderd worden. De leden van de dorpsraad hopen op deze manier de openbare vergadering een extra boost te geven! Kortom, dorpsraad Berghem gaat met een andere elan de vierjaarlijkse periode in.

De banner is al geplaatst in cafe d'n Dort!

dorpsraaddendort01

dorpsraaddendort02