• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Dorpsraad Berghem reikt 'Zilveren Willibrordus" uit aan Hennie Vos-Boeijen

De openbare vergadering van Dorpsraad Berghem was gisterenavond kort maar krachtig. De medelingen werden behandeld en vervolgens was het een enerverende avond in het 'bruisend hart van Berghem'. De nieuwe dorpsraadleden werden gepresenteerd, burgemeester Wobine Buijs reikte het Osje van Verdienste uit aan Jan van Leest, wethouder Joop van Orsouw bedankte Ad Verhagen en Sandra Bouwman voor hun

werk in de dorpsraad en tot slot reikte de voorzitter van de Dorpsraad Ad Verhagen de 'Zilveren Willibrordus" uit aan Hennie Vos-Boeijen.

Door de corona kon dorpsraad Berghem geen jaarlijkse nieuwjaarsreceptie organiseren. Dat betekent ook, dat er geen uitreiking van de 'Zilveren Willibrordus' was. Gelukkig heeft de dorpsraad het uitgesteld en gisterenavond was de uitreiking in dorpshuis De Berchplaets. Niemand minder dan Hennie Vos-Boeijenwas de gelukkige! Zij was met familiie naar het dorpshuis gekomen en liet alle aandacht op haar afkomen.

De 'Zilveren Willibrordus' is een onderscheiding voor een vrijwilliger die zich heeft ingezet voor Berghem. Mevrouw Vos-Boeijen was al jaren lang lid van carnavalsvereniging De Bietenbouwers waar zij ook secretaris van was. Zij organiseerde mede vele carnavalsactiviteiten, hometrainswedstrijden, rommelmarkten, baraktoernooien en nog vele andere activiteiten. Ze is ook benoemd tot erelid van cv De Bietenbouwers. 

Mevrouw Vos-Boeijen deed ook jarenlang mee met de optocht met de buurvrouwen uit Tuureind en gaf leiding aan dansgarde De Bietjes. nu al jarenlang De BeatYes. Voor de Beatyes heeft ze heel veel functies bekleed waaronder bestuurslid, trainster, jurylid op meerdere festivals, secretaris en penningmeester. Met andere woorden, ze heeft heel veel gedaan en heeft altijd veel waarde gehecht aan betrokkenheid bij de Berghemse gemeenschap. 

De onderscheiding komt zeker op de juiste plaats terecht! Een groot applaus en vele felicitaties waren er vervolgens voor de graaggeziene Berghemnaar!

{flickr set=72177720297607826}