• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Lezing ‘Over de datum’ op 14 juni 2016

'Ongeveer 14% van de boodschappen in Nederland belandt ongebruikt in de vuilnisbak. Nederlandse consumenten gooien ieder jaar voor zo'n €2,5 miljard aan voedsel weg. Dat is ruim €150 per persoon. Ofwel zo'n 50 kilo.' Melk(producten), brood, groenten en fruit worden het vaakst weggegooid (Rijksoverheid). Dit is ronduit triest en tijdens de lezing op dinsdag 14 juni zal u dan ook meer te horen krijgen over

de oorzaken en gevolgen van voedselverspilling. Veel belangrijker is echter hoe wij dit kunnen verminderen en nog beter voorkomen. Daar zal dan ook de nadruk op liggen tijdens deze lezing. U gaat naar huis met een heleboel tips en ideeën.

Meer informatie en inschrijving over de lezing die op dinsdag 14 juni staat gepland, klik dit maar aan "lezing over de datum"

of

Meer  informatie over de lezing "Superfood, super gezond" op woensdag 8 juni!

Anna werkt als diëtist in Berghem en Oss en is docent aan de opleidingen Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsadviseur. Anna geeft lezingen en kookworkshops waarbij ze mensen laat ervaren dat groente alles behalve saai en smakeloos is.

Anna: “Mijn interesse voor voeding ontstond al op jonge leeftijd. Als tiener heb ik gerookt, gefeest en gedronken. Ik ben zelf te zwaar geweest en diëten was bij ons thuis normaal. Hierdoor ontstond een zoektocht naar wat nu voor mij een gezonde en fijne leefstijl is geworden. Lekker eten en gezond en vegetarisch koken zijn mijn passies. Naast het voeren van cliëntgesprekken, vind ik het erg leuk om mensen te laten ervaren hoe je gemakkelijk gezond en lekker eten op tafel kunt zetten."

Anna Hecheltjen
T: 06-33091283
Website: www.dietist-anna.nl
Facebook: https://www.facebook.com/AnnaVegetarischKoken