• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Lekker 'smikkelen en smullen' bij ‘Schuif gezellig aan’

Het was gisteren weer lekker 'smikkelen en smullen' bij ‘Schuif gezellig aan’. Het was in de Berchplaets geen 'Brabants kwartiertje', maar om kwart over 5 schoven de liefhebbers al gezellig aan, om vervolgens om half 6 te beginnen met het gezamelijke diner. Berchplaetsmedewerker en kok Marco Jans had een heerlijk diner in petto. Als voorgerecht had hij verse uiensoep gemaakt en als hoofdgerecht

een varkenshaasmedaillon met champignons-roomsaus aangevuld met een verse gemengde salade en gebakken parijse aardappeltjes. Ten slotte serveerde Marco een heerlijke vanilla-advocade met slagroom! Dat viel goed in de smaak en de de liefhebbers gingen met een 'blije buikje' naar huiis.

‘Schuif gezellig aan’ is een project voor mensen die het gezellig vinden om samen te eten en te kletsen. Voor een klein bedrag van 7,50 schuif je aan en je hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en je hebt geen afwas. En natuurlijk kun je fijn praten met dorpsgenoten.

Bij iedere meeting verzint kok Marco Jans weer iets anders. De vorige keer had hij verse broccoli-wortelsoep, wienerschnitzel, wokgroente, frietjes en aardappelkroketten en een aardbeien-bavorois met slagroom geserveerd. Altijd met verse produkten!

Is dit iets jou? Schuif dan gezellig aan bij de volgende meeting op dinsdag 9 april. U mag ook een kennnis, vriend(in), buurman of buurvrouw meenemen.

Er staan ook ‘Schuif gezellig aan lunch’ op de agenda. Die vinden altijd plaats op de donderdag. Op Mooi Berghem zijn alle data van ‘Schuif gezellig aan’ geplaats in de Bergse Agenda.

Alvast 'Bon appetit'!

{flickr set=72157707461443865}