• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Oud-Berghemnaren trots op nieuwe look Abaai Resort Curacao

Na veel nadenken, wikken en wegen en vroegen oud-Berghemnaren Frenk Megens en Dianne Tonies zich af hoe ze het allemaal gaan doen met hun verbouwing van Abaai Resort! Eind april 2014 hebben ze de stap genomen om naar het mooie Curacao te emigreren. Na 3,5 jaar wordt het tijd om het resort een nieuwe look te geven. Na weken flink klussen, sjouwen afbreken en later weer opbouwen hebben ze iets moois neergezet. Er is een prachtige tropische tuin aangelegd! Daarnaast zijn de tuinkamers voorzien van een nieuwe keuken en nieuwe overkapping. "We zijn er heel trots op dat ze dit samen bedacht en uitgevoerd hebben", laat Dianne weten.

Ze blijven Abaai Resort opknappen en verbeteren en de prijs blijft hetzelfde! "Waar kan je in Nederland voor 35 euro met tweeen slapen op nog geen 5 minuten afstand van de zee? En een zwembad bij de hand en vele verschillende zitjes in de tuin en rondom het zwembad? En nog zomers weer op de koop toe!", vertelt ze enthousiast. "Dat heb je bij ons, Abaai Resort! Je beleeft een prachtige vakantie om nooit meer te vergeten. Wij kunnen heel veel vertellen over de bezienswaardigheden, wij zorgen voor een topvakantie!", voegde ze er aan toe.

"Het liefst zou ik iedereen naar hier willen halen om te kunnen laten zien hoe mooi en tropisch het allemaal eruit ziet!", vertelt Dianne. "Curacao is zoveel meer dan zon zee en strand! Prachtige natuur, museums, wandelingen langs de zoutpanne, Christoffelberg beklimmen en nog veel meer attracties!". "En niet te vergeten het uitgaansleven op het strand. Gewoon volop feest in de buitenlucht! Nooit geen vest of trui aan, ook niet diep in de nacht! Full moon party's worden georganiseerd met bekende dj's en vaak Nederlandse zangers! Onlangs is Guus Meeuwis nog geweest! Ook kom je hier bekende Nederlanders tegen. Kortom een stukje Nederland in de tropen!"

Bij Abaai Resort bent u het goede adres zo te lezen en te zien op de foto's. Dus als je van plan bent om naar Curacao te gaan, dan vinden de oud-Berghemnaren het geweldig leuk om je wegwijs te maken op het eiland en je een gezellige vakantie te bezorgen. Hun motto is dan ook: Uw vakantie is onze zorg!

Meer info: www.abaai-resort.com

{flickr set=72157662174135608}