• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

17 Mei weer een repair-cafe, ook wordt er tuingereedschap geslepen

iedere derde woensdag van de maand is er een repair Cafe in Berghem. Het lukt de actieve vrijwilligers iedere keer om de bezoekers, die hun meegebrachte spullen ter reparatie aanbieden, tevreden te stellen. Mocht een onderdeeltje ontbreken dan krijgen de bezoekers het advies een nieuw onderdeel te kopen. Tijdens het volgende Repair Café kan alsnog gerepareerd worden. En dan is iedereen tevreden en blij, zowel de vrijwilliger als de eigenaar. Het komt ook voor dat spullen te oud of te ver kapot zijn en dan is het zaak om dit zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Over het algemeen zijn veel klussen met succes geklaard.

Wat komt er zoal binnen? Het is heel divers: van koffiezetapparaten, stofzuigers, lampen, klokken,babyfoons, combi-ovens, cd-spelers tot zwarte schermen en een boenmachine van ‘De Berchplaets’.

De vrijwilligers van het ‘Repair Café’ zijn iedere derde woensdag van de maand aanwezig in zaal ‘Heide’ (begane grond) in dorpshuis ‘De Berchplaets’ van 09.30 tot 11.30 uur.
In principe is de reparatie gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk zeer welkom.

De vrijwilligers helpen u graag, geven advies waar nodig. Repair Café is niet alleen een plek waar met zorg gekeken wordt naar uw spullen, hun devies is immers: weggooien, mooi niet!

Maar Repair Café is ook een plek waar het gezellig is, waar mensen elkaar ontmoeten en een kopje koffie kunnen drinken, in zaal Heide, of na afloop in de foyer van de Berchplaets.

Kom op woensdag 17 mei naar Het Repair Café in de Berchplaets, Sportstraat 3, 5351 BZ Berghem
Let op: we gaan dan tuingereedschap bv schoffel, heggenschaar en ander materiaal slijpen

De eerstvolgende data in 2017 zijn: woensdag 17 mei en woensdag 21 juni.
www.repaircafe-berghem.nl