• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Bouw woningen Hortensia in de Piekenhoef gestart

De bouw van de tien woningen Hortensia in de Piekenhoef is begin januari van start gegaan. Deze aantrekkelijke rij- en hoekwoningen komen aan het Preiveld in de Piekenhoef Berghem. Aantrekkelijke woningen die door de toepassing van verschillende materialen en gevelstenen allemaal net anders zijn. Samen zorgen ze straks voor een bijzonder en gevarieerd straatbeeld.

Veel keuze
De Hortensiawoningen zijn allemaal verkocht. Maar voor geïnteresseerden in een woning in de groene wijk is er toch nog volop keuze. Eind vorig jaar is onder grote belangstelling een nieuwe fase in verkoop gegaan. De tweelaagse starterswoningen, vrijstaande woningen en de bungalows zijn inmiddels allemaal uitverkocht. Voor wie op zoek is naar een riante rij- en hoekwoning of twee-onder-een-kapwoning is er nog de keuze uit verschillende types.

Populaire wijk
De nieuwste woningen komen aan het Bospark, Speenkruid, de Piekenhoefstraat en het Havikskruid. Een mooie locatie in een wijk die erg in trek is. Wim Muller licht dit namens de bouwcombinatie toe: “Beduidend meer dan elders zien we dat Piekenhoefbewoners binnen de eigen wijk doorstromen van een starterswoning naar een tweekapper of vrijstaande woning. Maar ook bij mensen van buiten Berghem, en zelfs van ver buiten de gemeente Oss, is de wijk populair. Met dit diverse aanbod kunnen zoveel mogelijk mensen een huis vinden dat past bij hun woonwensen.”

Meer weten?
In de Piekenhoef heeft u keuze uit diverse varianten rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Loop gerust eens binnen bij één van de verkopende makelaars Van den Heuvel makelaars en Van der Krabben makelaardij of kijk op de website voor meer informatie of om de brochures te downloaden.

www.wonenindepiekenhoef.nl