• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

ecOss netwerkbijeenkomst 15 november, Terugkijken, oogsten en vooruitblikken

Dinsdag 15 november is de laatste ecOss netwerkbijeenkomst van dit jaar. Alle reden voor een feestje. We blikken terug, oogsten de ideeën en initiatieven en geven een inkijkje naar wat in 2017 kan ontstaan. Wanneer: dinsdag 15 november. Hoe laat: inloop van 19:30. Waar: Boerderij de Notelaar, Waterstraat 3 Berghem. Kosten: gratis, versnaperingen zijn voor eigen rekening. Sandra Schreurs zal tijdens de komende netwerkbijeenkomst van dinsdag 15 november samen met jullie terugkijken naar wat er in 9 maanden gebeurd is. Ron van de Straat zal een overzicht geven van wat er allemaal aan informatie en ideeën

verzameld is tijdens de Maashorstfair en op de Netwerkbijeenkomsten. Christa van Drie geeft een eerste aanzet van onze plannen om in 2017 een ecOss website te bouwen. Daarvoor is een voucher aangevraagd bij IVN. Als iemand nog een instantie weet waar we terecht kunnen horen we dat graag. 

Natuurlijk mogelijk jullie gezellig meedoen. We nodigen je van harte uit om je eigen inbreng te geven en dat mag van alles zijn. Daarna vieren we wat we afgelopen 9 maanden samen met jullie hebben bereikt met een hapje en een drankje.

Wat heeft 9 maanden ecOss gebracht?
Wat is er afgelopen 9 maanden toch een hoop gebeurd. In april ben ik als initiatiefnemer in het diepe gesprongen en ben ik aan ecOss begonnen. Wie had gedacht dat er na negen maanden een kernteam gevormd is, ecOss een eigen facebook pagina heeft, dat er al 2 lezingen zijn georganiseerd, de wethouder langs is geweest, verbindingen zijn gelegd met verschillende organisaties en dat er elke maand een ecOss netwerkbijeenkomst georganiseerd wordt waar altijd iets ontstaat en gebeurt. Alle bijeenkomsten werden goed bezocht, zelfs in de vakantie. Dus ecOss gaat door.

Het is een periode geweest van zaaien, onderzoeken, verbinden, uitproberen en testen. Dit was alleen mogelijk met behulp van iedereen die de moeite heeft genomen naar de netwerkbijeenkomsten te komen en iedereen die besloten heeft een bijdrage te leveren in het kernteam hetzij eenmalig of structureel. Dit maakt dat ecOss potentie heeft tot iets moois uit te groeien. Alle reden voor een feestje en dat gaan we dinsdag 15 november dan ook doen. Neem gerust een introducé mee. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. De netwerkbijeenkomst in december slaan we over en we pakken in het nieuwe jaar de draad weer op.

Met vriendelijke groet,

Sandra Schreurs