• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghemse verenigingsleven blij met opbrengst Rabo Clubkas Campagne!

Gisterenavond vond de finaleavond plaats van de Rabobank Clubkas Campagne 2016. In de Rusheuvel in Oss was raboclubkashet een drukbezochte avond met ruim 1100 bezoekers. De presentatie was in handen van Peter Faber. De acteur kwam met mooie en bekende levensverhalen. Stichting Mooi Berghem was uitgenodigd om op het podium haar ervaring te delen. Gert-Jan van Dijk verwoordde het prima en Harold Mazen stond klaar voor wat kiekjes. Superleuk om het mee te maken! Maar.... het publiek kwam voor de stemmen.

De spanning werd opgevoerd en op het laatst werd bekend wie er de meeste stemmen had gekregen. Horizon uit Heesch was de gelukkige winnaar met 801 stemmen. Iedere stem bracht maar liefst 5 euro op en de Horizon ziekenverzorging ging met 4005 euro naar huis. Tot slot zong het koor uit Schaijk prachtige levensliederen en konden de bezoekers op het grote scherm kijken hoeveel stemmen zij hadden.

Bij de top-tien zat dit jaar een Berghemse vereniging. De Herfstzon werd 5e met 445 stemmen en werd 2225 euro rijker. De vele Berghemse verenigingen en stichtingen, maar liefst 44 uit Berghem, waren maar wat blij met hun behaalde stemmen en het daarbij behorende bedrag! 

Stichting Mooi Berghem kreeg 101 stemmen en wil alle stemmers bedanken voor hun steun en stem! Hartstikke mooi! Binnenkort gaan we hier o.a. weer mensen mee in het (kerst)zonnetje zetten. 

Ook willen wij de Rabobank bedanken voor deze geweldige campagne waarmee vele verenigingen en stichtingen veel profijt van hebben. Bedankt Rabobank Oss Bernheze e.o.!

{flickr set=72157672478844663}