• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Horrortocht en halloweenparty in het bos in Berghem op 5 november

Halloween wordt in Nederland steeds populairder. Ook in Openluchttheater Hoessenbosch. Op zaterdag 5 november is de tweede editie van Halloween in Hoessenbosch. Een horrortocht met daarna een halloweenparty. Het thema is sprookjes… maar verwacht geen “en ze leefden nog lang en gelukkig”.De schone slaapster is een bekend sprookje waarin Doornroosje zich prikt en in slaap valt totdat de prins

haar wakker kust. Doornroosje is ook in Hoessenbosch, maar vergeet het zoetsappige verhaal en denk daarvoor in de plaats een

moorddadig leger van halfdode wezens dat op bevel van Doornroosje onschuldige voorbijgangers ontvoert die daarna als haar maaltijd dienen. En in het bos veel bekende sprookjesfiguren, maar geen enkele wil je in het donker tegenkomen. Durf je nog? Kom dan op 5 november naar Hoessenbosch!

Dit is de tweede editie Halloween in Hoessenbosch. Na de succesvolle eerste editie waarin de bezoeker vooral met bloeddorstige zombies geconfronteerd werd, is het nu de beurt aan gruwelijke sprookjesfiguren. In vergelijking met vorig jaar is een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd. De groepen die het bos ingaan zullen kleiner zijn. Daarbij krijgt elke groep een gids die de groep helpt in hun tocht door het vreselijke bos. De afterparty was vorig jaar buiten, deze keer is deze in het gebouw van Hoessenbosch dat ook helemaal is aangekleed in Halloween-stijl. En natuurlijk ontbreekt de muziek niet: een DJ duo gaat zorgen voor een geweldige afsluiter!

Kaarten?
Die kun je bestellen via www.hoessenbosch.nl/kaartjes
Nieuw hierbij is dat bezoekers een kaartje kunnen kopen voor verschillende tijdsblokken. Zo hoef je van te voren niet lang te wachten voordat je je gaat storten in de horror die Halloween in Hoessenbosch brengt.