• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Juffrouw Anja in de bloemen gezet, een 10 voor de juf

Woensdag 5 oktober viert Nederland de Dag van de Leraar. Een uitgelezen dag om juffen en meesters te waarderen voor het werk dat zij doen. Vele honderden leraren waren aangemeld voor de verkiezing Leraar van het Jaar 2016. Na de eerste juryrondes zijn de laatste leraren overgebleven. Juf Anja van basisschool De Fonkeling in Berghem is één van die topleerkrachten en is door Stichting ‘Een 10 voor de juf’ verrast met bloemen. Locatieleider Lucienne Pourrier overhandigde namens die stichting een vrolijk en heerlijk geurend boeket aan juf Anja waarna ze samen met haar collega's van unit 3 op de foto wilde.

Want deze superjuf van basisschool De Fonkeling werkt dagelijks samen met haar collega's aan mooi onderwijs op de Tweede Stroming. Ondanks toenemende administratieve verplichtingen, vollere klassen en maatschappelijke issues als pesten staan ze dagelijks vol enthousiasme voor de klas en geven daarbij elk kind de nodige aandacht. Dat verdient een 10!

Actie ‘Een 10 voor de juf’
Stichting ‘Een 10 voor de juf’ maakt ouders en kinderen enthousiast om leerkrachten te waarderen voor wat zij voor hen betekenen. De Dag van de Leraar, woensdag 5 oktober, is een uitgelezen moment om deze waardering te tonen. Bloemen en planten lenen zich bij uitstek om uiting te geven aan een gevoel en/of emotie. ‘Een 10 voor de juf’ stimuleert ouders en kinderen om dat bloemetje of plantje een persoonlijk tintje te geven. Dat vindt de juf of de meester immers het leukst. Een bloem in de lievelingskleur van je juf? Een versierde bloempot? Een kleurig plantje voor een grappige meester? Een gedichtje of kleurplaat erbij? Iets persoonlijks valt bij iedere juf of meester in de smaak!

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.een10voordejuf.nl