• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vakantiefoto's, hoed op van "Ann of the green gables" in Canada

Er zijn al heel wat vakantiefoto's binnengekomen voor de Mooi Berghem vakantiefotoactie. Zoals deze van Patricia Dappers. Ze is samen met haar broer Ybe op familiebezoek geweest in Canada, waar ze allebei nog nooit zijn geweest. Zij hebben daar zes neven en nichten bezocht. Op 28 juni was de grote dag! In 1 woord het was geweldig voor Patricia en het voelde zo vertrouwd. Alsof ze daar iedere

week op de koffie kwam. Ze hebben heel veel gezien waaronder een hele lange brug. De brug verbindt Prince Edward Island met het vaste land en is 15 km lang. Jij kunt hem zien bij vakantiefoto actie 2016. Onderstaande foto is gemaakt in Charlottetown op het eiland Prince Edward Island. Patricia enYbe hebben een hoed op van "Ann of the green gables", in een winkel met van allerlei producten die met haar te maken hebben. Deze mooie reis blijft voor altijd in haar herinnering.

 dappers charlottetown

Met de neven en nichten

vakantiefotoactiedappersfamilie

Heb jij nog een leuke, originele, mooie, emotionele of gewoon erg grappige vakantiefoto? Stuur het dan op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doe gratis mee voor 1 van de prijzen.

Wat dacht je van 2 entreekaartjes voor het optreden van de tribute to the cats band? Het enige wat je hoeft te doen is je zelfgemaakte foto in te sturen met je naam en plaats waar die foto gemaakt is. Wij plaatsen 'm in het fotoalbum Vakantie Foto Actie 2016 en na de vakantieperiode maakt een jury de winnaars bekend. Doe ook mee!  

Er zijn leuke prijzen voor de kids, in samenwerking met Brinic Toys, de enige speelgoedwebshop uit Berghem. En niet te vergeten heerlijke snoepzakken van de enige snoepleverancier uit Berghem, lekkersnoepie.nl Die overigens ook prachtige snoeppakketjes maakt voor volwassenen, ook die kun je natuurlijk winnen !


kids fotoactie

snoepprijzen