• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Heel veel plezier met cursus "Talent Factory Peuters" in de Piekenhoef

‘Fiedelandijn en Dansstudio Pas de Chat starten na de zomervakantie alweer voor het 4e seizoen de cursus "Talent Factory Peuters". De Talent Factory Peuters is een cursus voor de allerkleinste, vanaf 2 tot 4 jaar, waar zij kennis gaan maken met zang, dans, beweging, muziek en toneel. Daarbij komen veel dagelijkse zaken aan bod, de feestdagen, seizoenen, een stukje creativiteit, zelfvertrouwen én natuurlijk heel veel plezier! De kinderen leren spelenderwijs de kleuren, tellen, diertjes en nog veel meer. Met veel speelmateriaal maken we er iedere keer een feestje van. Aan het eind van het seizoen mogen de (groot)ouders een kijkje komen nemen.

Kinderen van de Schaepskooi, maar ook kinderen die niet verblijven op De Schaepskooi, zijn van harte welkom. Wel is het van belang om te weten dat de cursus voor de peuters is, ouders zijn er dus niet bij aanwezig. Wél is er altijd een leidster van De Schaepskooi aanwezig, tezamen met een of twee juffen van de Talent Factory.

Dit jaar zal er zelfs een nieuwe cursus aangeboden worden, namelijk de Creatieve Snaar. Kinderen van 3/3+ komen een hele cursus hun creatieve kant laten zien. Uiteindelijk krijgen zij alles mee naar huis. We gaan verven, kleuren, tekenen, vanalles op creatief vlak. Dus heel leuk en geschikt voor kleine kunstenaars.

Het lesgeld bedraagt € 75 euro voor de gehele cursus (16 lessen), en € 80,- voor de creatieve cursus (i.v.m. materiaalkosten).
We gaan op 13 september van start.
logofiedelandijn

Talent Factory Peuters: locatie Piekenhoef 2, te Berghem. Van 10.45-11.30 uur.
Creatieve Snaar: locatie Piekenhoef 2, te Berghem. Van 12.30-13.15 uur.

Meer info of aanmelden kan nog via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.fiedelandijn.nl