• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

DE PITCH, ONDERNEMERS MET INNOVATIEF IDEE MAKEN KANS OP FINANCIERING

Het zijn er alleen in de regio Oss Bernheze al tientallen: ondernemers met een geweldig idee. Een op-en-top innovatie. Een plan dat hun bestaande bedrijf een geweldige boost kan geven, of een concept waar nog een spiksplinternieuw bedrijf voor moet worden opgericht. Ze hebben niet alleen een goed idee, zelfs een doordacht businessplan ligt klaar. Op één hoofdstuk na: de financiering. Ondernemers die zichzelf hierin herkennen, opgelet: Rabobank Oss Bernheze geeft in samenwerking met Starters Succes Oss en de Kracht van Oss twee ondernemers met het beste idee de kans om hun fantastische plan daadwerkelijk uit te gaan voeren, via het nieuwe tv-programma De Pitch.

Hoe werkt ‘t?
De Pitch bestaat uit vijf afleveringen. In elke aflevering krijgen twee ondernemers uit de regio de kans om hun innovatieve idee te pitchen aan een deskundige jury, bestaande uit Joep Kemkens, Karin Wagemakers, Peter van Tilburg en Marjon van de Ven. Het beste idee van iedere aflevering gaat door naar de finale. Tijdens de finale aflevering worden de twee kandidaten met het beste idee vorstelijk beloond met een financiering om hun innovatie te kunnen realiseren. De Pitch wordt gepresenteerd door niemand minder dan Anne-Marie Fokkens, bekend van Omroep Brabant en het succesvolle tv-programma Brabant Business.

Ondernemers: aanmelden vóór 1 augustus 2016
Zowel startende, doorstartende als gevestigde ondernemers met een vernieuwend idee kunnen zich vóór 1 augustus aanmelden via www.pitchossbernheze.nl. De aanmeldingen worden zorgvuldig getoetst op haalbaarheid en potentiële kandidaten krijgen een uitnodiging voor een intakegesprek. Uit alle aanmeldingen worden tien kandidaten gekozen die deelnemen aan De Pitch.

Kijken!
De Pitch belooft niet alleen voor de kandidaten een ongelooflijk spannend tv-programma te worden, ook de kijker zal op het puntje van zijn stoel zitten. Welke spraakmakende ideeën komen er op tafel? En bovenal: wie wint De Pitch? Een zenuwslopend programma voor zowel kandidaat als kijker. De Pitch wordt uitgezonden door Dtv op zaterdag 1, 8, 15, 22 en 29 oktober. De finale wordt uitgezonden op zaterdag 5 november.