• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Zaterdag 23 april: Je dialoog tegen me, uniek theaterproject in Hoessenbosch

BERGHEM – Een theatervoorstelling maken in één dag. Dat is het doel van Je Dialoog Tegen Me. Verschillende schrijvers uit de gemeente Oss vervaardigden hiervoor een dialoog met als thema liegen. Dit heeft uiteenlopende en boeiende scenes opgeleverd. Op zaterdag 23 april gaan spelers en regisseurs met de 7 dialogen aan de slag, ’s avonds is er een voorstelling voor publiek in Openluchttheater Hoessenbosch. Er is nog ruimte voor één speler !!! Iets voor jou ?

Liegen.
Iedereen doet het soms. Al is het maar een klein leugentje om bestwil. Soms heeft een leugen grote gevolgen. Er zijn oorlogen om begonnen, geliefden uit elkaar gegaan bedrijven failliet verklaard… en dat allemaal door leugens. Een uitstekend thema dus voor een spannend, leerzaam en gloednieuw theaterproject. En dat is ongelogen waar!
Openluchttheater Hoessenbosch houdt op 23 april een workshopdag voor spelers en regisseurs. De schrijvers hebben hun werk al gedaan. Marc van den Hoven, Susan Moonen, Kitty Schaap, Jan Grosfeld, Riny Boeijen, Rolf van der Leest gingen met het thema liegen aan de slag en maakten mooie dialogen speciaal voor dit project. Ze hebben hiervoor een paar richtlijnen gekregen: het thema is liegen en de dialogen voor twee spelers mogen zo’n 10 minuten duren.

Mensen die niet schrijven en niet toneelspelen maar wel benieuwd zijn naar het resultaat van ‘Je Dialoog tegen Me’ zijn op 23 april van harte welkom om naar de uitvoering te komen kijken.

Kaarten via www.hoessenbosch.nl/kaartjes.

Meer informatie op http://www.hoessenbosch.nl/agenda/~20_je_dialoog_tegen_me/