• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Hondentrimsalon Snoeties Curacao opent binnenkort

Eind september sloot Mireille Keijzers de deuren van haar hondentrimsalon Snoeties in Berghem. Zij liet Berghem en haar trouwe klanten achter zich, om in Curacao verder te gaan met haar Snoeties avontuur. In het begin logeerde zij in Abaai Resort van oud-Berghemnaren Frank en Dianne Megens. "Quality time is het hier", vertelde zij. "Schitterend weer, lekker altijd buiten leven, prachtige wandelingen maken en het eiland verkennen", voegde zij daar aan toe."Ben hier ook druk bezig om een sociaal leven op te bouwen, maar dat heeft tijd nodig. Vriendinnen, familie en mijn klantjes

mis ik natuurlijk wel. Maar ik heb een goede keuze gemaakt en zal er alles aan doen om het te laten slagen", liet ze vastbesloten weten.

Ondertussen had Mireille de zaakjes al snel op orde. Ze heeft mooi appartement op de kop getikt, een verblijfsvergunning en een part-time baan geregeld. Ze werkt zes middagen in een dierenwinkel. "Geeft me in ieder geval 24 uur een zeker inkomen", gaf ze aan. Het plan is om straks de ochtenden te knippen. "Er is hier wel behoefte aan een trimsalon en zeker animo voor Snoeties!". "Ik heb al een lijst van klanten die ik moet bellen als ik geinstalleerd ben".

Mireille moet nog wachten op haar spullen voor de trimsalon die zij heeft laten verschepen. Zonder het gereedschap, inclusief het bad, tafel en föhn kan ze niks beginnen. Niks beginnen? Op de foto's te zien, heeft het al gekriebeld! "Ik heb al geknipt", zegt ze lachend. "Weliswaar thuis aan de aanrecht, maar toch!".

Vandaag was het zo ver. De spullen voor de trimsalon zijn eindelijk aangekomen. Ze kan gaan uitpakken en installeren! Ze hoopt binnenkort Snoeties Curacao te openen en de eerste afspraken te boeken. Het is een hele grote stap Mireille! Het nieuwe leven op Curacao gaat jou beslist lukken! Heel veel succes en geluk namens Mooi Berghem en vele andere Berghemnaren.