• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Vier de winter en de December-feestmaand bij Café d'n Dort

Vier de winter en de decembermaand bij Café d'n DortCafé d'n Dort in Berghem! Zij hebben weer een feestelijke programma in petto. Wat dacht je van de Dort’s Oud en Nieuw "5xB New Years Eve Party", kerst bij d'n Dort "Wat kook jij?", Brabants Broodtafelen of nog veel meer! Bekijk hieronder het hele programma en tot bij Café d'n Dort.

6 december Brabants Broodtafelen
Vanaf oktober tot en met maart heerst er een verzamelwoede bij Erfgoedlokaal Haren ons Dorp (gevestigd bij Klooster Bethlehem te Haren). Iedere eerste zondag van de maand is er de mogelijkheid om daar de mooiste verzamelingen door de jaren heen te gaan bekijken. The King, Elvis, is hierbij een indrukwekkende rode draad door het geheel.

Om de dag helemaal rock ’n roll te maken, komt u voor of na het historie snuiven naar Café d’n Dort (te Berghem). Klassiekers klinken hier uit de Jukebox terwijl u en uw gezelschap geniet van een goed gevulde tafel vol streekgebonden lekkernijen uit grootmoeders tijd!
Voor meer informatie, prijzen en reserveringen bel naar 06-29433788

26 december - Kerst bij d'n Dort "Wat kook jij?"
Geen zin om op tweede kerstdag weer in de keuken te staan om een feestelijke maaltijd te bereiden? En wil je zelf ook wel eens genieten van de culinaire creativiteit van een ander? Vier dan deze dag bij Café d'n Dort. Gezelligheid in een knusse en feestelijke ambiance. Wij zorgen voor de drankjes, de gezelschapsspellen, de beenham en jullie zorgen voor de rest.

Wat moet je doen; Laat weten wat voor een gerechtje jij mee neemt. Dit kan een amuse, een soepje, een toetje, etc. zijn en kom vanaf 16.00 uur genieten van lekkers bereid voor elkaar. "Wat kook jij?"

31 december - Dort’s Oud en Nieuw "5xB New Years Eve Party"
Luidt spetterend het nieuwe jaar in bij Café d'n Dort tijdens het 5xB New Years Eve Party. Van 22.00 tot 04.00 uur genieten van diverse Bubbels van Scavi & Ray, Bites van Lekker van Jeroen en Beers van Café d'n Dort. Lekkere Beats klinken uit de speakers en om middernacht kijken we naar Betoverende schitteringen!

Reserveer nu alvast een kaartje voor maar 39,50 p.p.

3 januari Brabants broodtafelen
23 januari MeeBrulAvond “Jeugdsentiment”
6 februari Brabants broodtafelen
6 t/m 9 februari Goeje (Carnavals) Bojum!
6 maart Brabants broodtafelen
26 maart WinterBBQ op z’n Apres skies!