• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Belangstellenden gezocht voor meepraten over "de Groene zone"

Vorige maand heeft de gemeente een inspraakavond gehouden over “de Groene Zone”. De Groene Zone is het gebied tussen de N329 en Berghem. Dit gebied is te splitsen in de Groene Zone Zuid en de Groene Zone Noord. De Groene Zone Zuid is het gebied van het spoor tot de Osseweg (hier staat o.a. het sportpark “De Koppelsteeg)”. De Groene Zone Noord is het gebied tussen de Osseweg en de Spaanderstraat. Voor dit laatste stuk de Groene Zone Noord heeft de voorzitter van de Dorpsraad Berghem in de openbare vergadering van donderdag 15 oktober een oproep gedaan. Hij heeft belangstellenden gevraagd om met de Dorpsraad Berghem en de gemeente mee te denken aan de inrichting van dit gebied.

Concreet wil de Dorpsraad Berghem met een aantal belangstellenden een bezoek brengen aan Landerij van Tosse ten zuiden van Oss. De Dorpsraad wil voor dit bezoek vervoer regelen zodat u vanuit Berghem wordt gebracht en weer thuis wordt gebracht.

De gedachte achter dit bezoek is dat de Dorpsraad Berghem en de gemeente in het vervolg – de inrichting van de Groene Zone Noord – uw mening/ideeën over de inrichting van dit gebied zal vragen.

Als het u iets lijkt om met de Dorpsraad en de gemeente mee te denken wil ik U vragen om U bij de Dorpsraad te melden dat u zichzelf als belangstellende wil opgeven. U kan dit doen via het volgende mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Dorpsraad en ik hopen dat u met frisse ideeën bij ons aansluit.

Met vriendelijke groet,

Wim Slebus
Wijkcoördinator Oss-Centrum, Krinkelhoek, Mettegeupel en Berghem