• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Rabo Clubkas Campagne voor extra kerstzonnetjes in Berghem!

Stem op Mooi Berghem bij de Rabo Clubkas Campagne! Mooi Berghem gaat mensen in het kerstzonnetje zetten, net zoals vorig jaar! Rabobank Oss Bernheze draagt het verenigingsleven een warm hart toe en organiseert o.a. de Rabobank Clubkas Campagne! Maandag 12 oktober gaat de campagne van start en Rabobank stelt dit jaar €250.000,- beschikbaar! Elke stem telt en is een paar euro's waard!!! Ook stichting Mooiberghem doet weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Wij willen dit jaar weer extra veel Bergse mensen in het kerstzonnetje zetten en wensen in vervulling laten gaan via Mooi Geregeld!

Stemmen
Van maandag 12 oktober tot en met 25 oktober mogen leden van Rabobank Oss Bernheze vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete club en maximaal 2 stemmen op 1 vereniging! Nogmaals, elke stem telt en is een paar euro waard!!! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 250.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Berghemnaren in het (kerst)zonnetje! 
Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo stemmen te vergaren. Wij als stichting Mooiberghem kunnen deze bijdrage goed gebruiken! Wij willen graag nog meer mensen in het zonnetje zetten en wensen in vervulling te laten gaan via het programma Mooi Geregeld! Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Mooi Berghem bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oss Bernheze. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op: www.rabobank.nl/ossbernheze

Samen met jou zetten wij heel Berghem in het zonnetje!

rabokerstzonnetje2015