• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Oproep voor Vrijwilligers tijdens de Kinder Vakantie Week

De Stichting Jeugd en Jongeren Berghem organiseert ook dit jaar weer een vakantieweek voor de kinderen. Het Thema is heel toepasselijk "VAKANTIE". Om dit allemaal in goed te kunnen organiseren zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers. De Kinder Vakantie Week is van 24 t/m 28 augustus 2015. Op donderdag 20 en vrijdag 21 augustus gaan we het Vakantie terrein opbouwen. Hiervoor is uw hulp nodig, we beginnen s'morgens om 9.00 uur dan is er koffie en thee bij "De Kinderburcht"(zijstraat Zevenbergseweg- 3de Heistraat) Daarna beginnen we aan de klus.(vele handen maken ligt werk). Deze klus is niet alleen voor heren ook dames zijn van harte welkom.

Ook de kinderen hebben begeleiding nodig,het is heel leuk om samen een groep te begeleiden. Voor de dinsdag pannenkoekenbakkers en vrijwilligers voor bij de spelletjes, op woensdag voor de speurtocht en donderdag voor bij de Zeskamp. Donderdagmiddag en avond weer voor het opruimen. Donderdagavond begeleiding voor het avondspel en vrijdagochtend weer voor het opruimen.

Je ziet dat er keus genoeg is en dat we veel mensen nodig hebben. Meld je a.u.b. want het is voor de kinderen fijn dat het allemaal goed verloopt en dat het door kan gaan, want zonder voldoende vrijwilligers is dit onmogelijk. U kunt zich melden via email op  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0612875559.

Mocht je nog kosteloos materiaal hebben breng het mee op 20 of 21 augustus of breng het naar kerkstraat 26 voor 18 augustus.
Mocht je vragen hebben bel dan 06-12875559. Namens de kinderen alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Groetjes Ans van der Burgt.