• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Eerste editie Beursvloer Oss Bernheze succesvol met 115 matches

BERGHEM – Op deze zonovergoten donderdagmiddag slaat de gong in De Berchplaets, startsein van de eerste Beursvloer Oss Bernheze. Terwijl het geluid nog naklinkt lopen afgevaardigden van het regionale bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en gemeentes elkaar tegemoet. Tijd om elkaar te leren kennen, te netwerken en natuurlijk matches te maken! Dit is het concept van Beursvloer Oss Bernheze. Het eindresultaat mag er zijn: 115 matches met een maatschappelijk waarde van maar liefst 83.260 euro. Op initiatief van Rabobank Oss Bernheze heeft de eerste Beursvloer Oss Bernheze plaatsgevonden. Rabobank Oss Bernheze vindt het belangrijk om een maatschappelijk evenement als de beursvloer te organiseren.

De bank is daarom graag initiatiefnemer en sponsor van dit evenement. “Als bank zoeken wij continu naar lokale verbindingen. We beschikken namelijk over een groot kennisnetwerk. We zijn blij dat we op deze manier verschillende partijen samen kunnen brengen. En daarnaast dragen onze medewerkers vanuit hun maatschappelijke verantwoordelijkheid ook graag een steentje bij.”, aldus Judith Cok, directeur Bedrijven van Rabobank Oss Bernheze.

Maatschappelijke waarde
Naast matches op basis van vooraf geformuleerde hulpvragen vonden er ook volop spontane deals plaats. Met als resultaat dat sommige deelnemers met meerdere Rabo wuppies rondliepen, voor elke goedgekeurde match één. Hoewel de beurzen gesloten bleven, werd elke match omgerekend naar een geldbedrag. Op de Beursvloer wordt dat ‘de maatschappelijke waarde’ genoemd. Deze bedroeg 83.260 euro. Een prachtig resultaat.