• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Welke vrijwilliger verdient volgens jou een gouden oogappel

'Altijd in de weer voor anderen. Ons Marie is een kanjer!’ Dat schreef de man van Marie naar de gemeente Oss. Omdat hij wilde dat zijn vrouw een Gouden Oogappel zou krijgen. Hebt u ook zo’n familielid, buur, vriendin, vriend die altijd klaar staat? Iemand die veel energie en tijd stopt in vrijwilligerswerk? Geef die op voor een Gouden Oogappel. Om een oogappel te krijgen, moet een vrijwilliger in de gemeente Oss wonen of het vrijwilligerswerk in de gemeente Oss uitvoeren. Ieder jaar krijgen zes inwoners uit de gemeente Oss een Gouden Oogappel. Zij krijgen deze onderscheiding voor het vele vrijwilligerswerk dat zij doen. De oogappel is een gouden speld in de vorm van een appel met een diamantje. Bij de Gouden Oogappel hoort een oorkonde en een waardebon van 250 euro.

Hoe meldt u een oogappel aan?

Ga naar de website www.oss.nl/goudenoogappel. Daar staat het formulier om zo’n gouden vrijwillliger aan te melden. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef duidelijk aan om wie het gaat. En vooral, waarom deze persoon een oogappel verdient. Hoe meer informatie u stuurt, hoe meer kans op een Gouden Oogappel!

Wie wordt Vrijwilliger van het Jaar?
De zes inwoners die een Gouden Oogappel krijgen, zijn ook kandidaat voor de titel ‘Vrijwilliger van het Jaar’. Die wordt in december bekend gemaakt. Dat gebeurt op het feestelijke Vrijwilligersgala in theater De Lievekamp. Het comité ‘Vrijwilliger van het Jaar’ kiest de zes Oogappels en de Vrijwilliger van het Jaar.