• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

dreigende woensdagmiddag sluiting, Kinderboerderij zoekt dringend vrijwilligers

We zijn zeer dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de woensdagmiddag. Na vele jaren trouwe dienst gaan 2 van onze vrijwilligers stoppen met hun werkzaamheden op de kinderboerderij. Wij zijn hen heel dankbaar voor al hun tijd en energie die zijn in de kinderboerderij gestoken hebben. Zij staan al jaren 1x per maand klaar op de woensdagmiddag om de vele kinderen te begeleiden bij het knuffelen met de konijnen, cavia’s en tamme ratjes, het voeren van de varkens en het borstelen van de geitjes. Zij hebben dit met veel flair en toewijding gedaan.

Het feit dat zij stoppen houdt voor ons in dat we een flink gat in onze planning hebben. Met het huidige bestand aan vrijwilligers kunnen we dit niet opvangen. Menig vrijwilliger staat al meerdere keren per maand ingepland. We zijn zeer dringend op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. Zonder nieuwe aanwinsten voor ons vrijwilligersbestand zullen wij genoodzaakt zijn om de kinderboerderij 1x per maand op de woensdagmiddag te sluiten.

Werkt u graag met kinderen en met dieren en heeft u 1x per maand een kleine 4 uurtjes beschikbaar, aarzel dan niet en neem contact op met Ellen de Raad, tel: 0412-401629, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul een contactformulier in op de website www.debeestenbergh.nl
Wij bieden een prettige ongedwongen werksfeer. Er wordt gewerkt in teams van 2 vrijwilligers en een helpende hand (kinderen van 10 t/m 14 jaar) Mocht u nog twijfelen dan bent u altijd welkom om vrijblijvend een dagdeel met een ervaren vrijwilliger mee te lopen. Wij hopen op vele positieve reacties, zodat we de huidige openingstijden kunnen handhaven.