• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Berghem Events organiseert informatieavond en bespreekt de status van Hoessenbosch Festival!

In de afgelopen periode is Hoessenbosch Festival veelvuldig in het nieuws geweest. Nadat bekend werd dat het Openluchttheater Hoessenbosch niet het profiel evenementenlocatie zou krijgen, werd het voortbestaan van het Hoessenbosch Festival op deze locatie onzeker. Nu organiseert Berghem Events - de organisatie achter Hoessenbosch Festival en Lost Lake Festival - een informatieavond op 19 maart om 20.00 uur in het Dorpshuis de Berchpleats te Berghem. Tijdens deze bijeenkomst zal de huidige status met alle belanghebbenden en geïnteresseerden besproken worden, daarnaast zal er ook ruimte zijn voor vragen.

Hoessenbosch Festival
De organisatie achter het Hoessenbosch Festival benadrukt dat het de wens heeft om het festival op de huidige locatie - eventueel in aangepaste vorm - te blijven organiseren. “Openluchttheater Hoessenbosch heeft iets magisch en het is inmiddels de thuisbasis voor ons fantastische festival geworden. Het zou ontzettend jammer voor Berghem en omgeving zijn, als we het volgende hoofdstuk in ons festivalboek niet kunnen openslaan”, aldus voorzitter van Berghem Events Cor Strijbosch.

“Beter een goede buur dan een verre vriend”
Met de organisatie van de informatieavond wil Berghem Events graag alle geïnteresseerden meenemen in alle ontwikkelingen rondom het Hoessenbosch Festival. “We realiseren ons dat ons festival impact heeft op veel betrokkenen zoals leveranciers, omwonenden en anderen geïnteresseerden. We vinden het daarom ook belangrijk om iedereen te blijven voorzien van de informatie die tot ons komt, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is”, benadrukt Strijbosch. Hij gaat verder: ‘’We nodigen iedereen dan ook van harte uit om op 19 maart om 20.00 uur met ons in gesprek te gaan, de koffie staat klaar!’’