• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Felicitaties voor het ‘Gouden paar' Adri en Hetty van der Wielen- de Rijk!

Vandaag precies 50 jaar geleden hebben Adri en Hetty van der Wielen-de Rijk elkaar het ja-woord gegeven. Adri is een echte Ossenaar en Hetty is geboren in Amsterdam en in haar tienerjaren verhuisd naar de Ruwaard. Beiden gaan graag op stap en dansen in het centrum van Oss. Daar hebben ze elkaar ook leren kennen. Na strenge goedkeuring van hun ouders, stappen ze in het

huwelijksbootje. Ze settelen zich in de Kuipers Rietbergstraat in Oss. Waar eerst zoon Marco wordt geboren en later tweelingdochters Sandra en Monique.

Adri begint als tegelzetter, waarvoor hij als voorman zelfs een tijd met het hele gezin in Saoedi Arabië verblijft. Hetty richt zich op de opvoeding van de kinderen en helpt graag mee op school. Ze verhuizen naar de Sergeant Brownstraat in Oss en Adri gaat de tandwielensector in. Allereerst bij tandwielenfabriek ‘De Rijk' van zijn schoonvader in de Ruwaard, waar Hetty meehelpt in de administratie. Later in Tilburg bij ‘Bierens’ tot aan zijn pensioen.

Naast het werk is Adri een heel aantal jaar fanatiek trainer en leider bij de meisjes en dames van Berghem Sport, waar zijn dochters met veel plezier voetballen. Adri leidt zijn team een aantal keer naar het kampioenschap en organiseert in 2002 het jubileum van 25 jaar vrouwenvoetbal. Adri en Hetty zijn trotse opa en oma van 9 kleinkinderen: Evi&Oona&Jippe, Sebas&Myrthe&Tijmen, Amber&Esmée&Ruben. Hetty past met veel plezier op haar kleinkinderen en helpt haar kinderen mee in het huishouden. Met zijn ervaring in de bouw, wordt Adri voor vele bouwklusjes gevraagd.

In 2017 verhuizen ze naar de Margrietlaan in het mooie Berghem, ze voelen zich hier direct thuis. Samen zijn ze actief met wandelen, tuinieren en reizen. Adri speelt graag een potje tennis en trekt wekelijks baantjes bij Zwemschool ‘De Maas'. Hetty zoekt graag de gezelligheid op bij familie en vriendinnen.

Wij zijn enorm trots op onze lieve (groot/schoon)ouders en dankbaar dat ze altijd voor ons klaarstaan. Helaas kan door het Corona virus het groots geplande feest niet doorgaan. Ondanks dat maken we er een feestelijke dag van en hopelijk volgt het feest alsnog snel.

Namens jullie (klein)kinderen en schoonzoons van harte gefeliciteerd met jullie Gouden huwelijk. We hopen dat we nog lang van jullie mogen genieten!
Liefs namens Marco, Evi, Oona, Jippe en Patrick, Sandra, Sebas, Myrthe, Tijmen en Patrick, Monique, Amber, Esmée, Ruben

50jarighuwelijkvdwielen02