• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Enorme file, Berghem staat vast, bij gigantisch geslaagde 'Drive in Sint'. UPDATE foto's van 's avonds!

De verlichte Sint intocht in Berghem moest door de nieuwe maatregelen van de overheid worden aangepast. De organisatie had er daarom voor gekozen om vanmiddag een 'Drive in Sint' te organiseren. En dat viel heel goed in de smaak! Er stond enorme file vanaf het Meestergielenplein. Berghem stond helemaal vast! Veldstraat, Wilhelminasingel, Molenweg, Burgemeester van Erpstraat het centrum stond vol met auto's. Die waren allemaal gekomen voor Sinterklaas.

Alle kindjes wachten geduldig tot zij langs Sinterklaas en de pieten konden rijden. En spannend was het!! Joris Brukx praatte het allemal aan elkaar. En natuurlijk had de Sint een leuk cadeau voor de kinderen en van de vele pieten lekkere strooigoed.

Om 18.00uur was de 'Drive in Sint' afgelopen. De kinderen kunnen vanaf vandaag hun schoentjes weer zetten.

Op deze manier krijgen de kinderen toch het magisch gevoel in deze rare tijden., de Drive In Sint was gigantisch geslaagd! De 'Drive in Sint' wordt mede georganiseerd door Sinterklaas Intocht Berghem, OVB Berghem en Dorpsraad Berghem. Met name complimenten voor de organisatie. Die waren gisterenavond tot middernacht bezig om te switchen van Verlichte Sint intocht naar Drive In Sint.

En nog eventje wat feiten...bijna 2000 'sticks' uitgedeeld, 350 kilo strooigoed, file stond ook richting Herpen, vuurwerk bij de start en slot Drive in Sint, 40 pieten, 40 vrijwilligers en verkeersregelaars zijn in touw geweest! Bedankt nog allemaal voor jullie aanwezigheid.

Foto's Harold Mazen

{flickr set=72157720148147487}

Drive In Sint 's avonds

{flickr set=72157720190832560}