• fijnevakantie2019
  • toplente04
  • toplente02
  • 2017lente02
  • mooi1503
  • mooiberghemjeudesboules
  • zonondergang03

Mr. en Mrs. Hill prestenteren virtuele Bergse kroegentocht!

Het is coronatijd en alle kroegen zijn van binnen nog steeds dicht. Daar hebben Mr. en Mrs. Hill, Danny en Fanny van den Heuvel, iets voor bedacht! Fanny woont sinds een half jaar in Berghem. Haar hobby is geocaching, een soort GPS-schatzoeken. Een andere vorm van geocaching is 'Labcaches'. Dit gaat door middel van een app 'Adventure Lab'. Haar vriend (inmiddels echtgenoot) Danny van den Heuvel, vertelde haar dat ze Berghem het

best kon leren kennen, door een kroegentocht te ondernemen. Door Corona is dit onmogelijk. Dus daarom heeft ze zelf een kroegentocht gebouwd, dan wel te verstaan een virtuele.

De labcache 'virtuele Bergse kroegentocht' bestaat uit een wandel- of fietsroute van 5 punten. Deze kan ook met de auto gereden worden! Eenmaal bij een punt aangekomen, wordt er door middel van de app een vraag gesteld over die plek. Zo heeft Fanny 5 kroegen in beeld gebracht. Aan het einde van de 5 kroegen, heb je 5 letters en bijbehorende cijfers bemachtigd waarmee je het eindcoördinaat kan berekenen, van de bonus-cache.

Een grote legerkist ligt dan in Berghem op je te wachten, waar je je teamnaam in het logboek kan schrijven en een pilsje kan pakken op een terras naar keuze. Vele fietsers gingen om deze reden inmiddels naar Berghem, met lovende reacties.

Iedereen kan dit avontuur zelf spelen. Je download de adventure labcache app Bergse Kroegentocht (geocaching.com) op je telefoon en pak je kroegfiets maar!

Probeer het eens uit en veel plezier namens Mr. en Mrs. Hill!

De labcache is gemaakt door Mr. en Mrs. Hill, onze teamnaam binnen geocaching.

kroegentochtteamHill

kroegentochtdventurelablogo